![]() |
Do zak4u - ciagle mi jest potrzebne i ciagle czekam!!!
Do Ziele - nie mam zielonego pojecia, bo jak pisalem potrzebne mi to jest do pracy dyplomowej, a na codzien sie tym nie zajmuje. Dla Was obu :piwo: !!! I czekam.....:P ;) !!! |
Ok, postaram się ściągnąć to jak najszybciej, ale ściągnąłem
1.55 Mb i się koleś rozłączył i teraz czekam na innych. Poza tym cały czas szukam tego na normalnych stronach, czy tego gdzieś nie ma - kiedy uda moi się to wreszcie ściągnąć to dam Ci znać. :) |
Jestem niezmiernie wdzieczny...
|
Dobra, ściągnęło się.
Jest to wersja z crackiem (bez cracka wogóle się nie uruchamia, bo chrzani coś o licencji), podzieliłem to na 6 archiwów po ok. 2 mb każde. Rozpoczynam przesył (btw. jak już to odbierzesz, to napisz czy to to o co Ci chodziło). 3...2...1... |
póki co poszło 1 archiwum przy drug8im mi wyp***ło
komunikat o serwerze cośtam, sprawdź czy nie masz zapełnionej skrzynki. Będę kontynuował przesyłanie za ok. 1 - 2 h. |
Mam - a co do skrzynki jest pusta i czeka na wiecej...;)
|
Je też bym poprosił tą wersję full jeśli by można. Jesli chodzi o cracka to koles nieźle zabezpieczył program. Przy próbie obejścia zabezpieczenia wywaliło komunikat mniejwięcej taki że program został crackowany i przy następnej próbie uruchomiania uszkodzi system :) Pocieszająca wiadomość :D Ale to nie znaczy że nie będzie rodzynka.
ps. piszesz w Bascom AVR czy 51? |
Ilość załączników: 1
jakby ktos chciał to mam tę wersję pełną ...
|
Cytat:
|
2 pliki rar 3.0 poszły na maila
|
Ob@r czy i ja dostane......
(juz napisalem ci na skrzynke,...ale jakbys nie zauwazyl to tu informuje ;) ) dzieki |
Cytat:
|
Ale mi jest potrzebna pelna wersja....:(
|
Cytat:
|
sorki, nie doczytalem.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04. |