![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Odtwarzacze mp3
Interesuja mnie dwa odtwarzacze mp3/ogg/wma by mozna bylo jest spokojnie wniesc na poklad samolotu i uzywac. Pojemnosc najchętniej od 1 GB wzywz. Cena jednego ok 1k drugiego ponizej 700 zl. I jeszcze jakie dodatkowe sluchawki byscie doradzili, tzw mrowki zeby dobrze izolowaly od otoczenia.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polecam sprzet iRiverowy i iAudiowy :-).
Dla mnie reszta sie nie liczy ze wzgledu na rzeczy, ktore mnie z nimi spotkaly.. Co do sluchawek to polecam Creative EP-630, jeszcze nie kupilem, ale mialem okazje bawic sie u kuzyna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Ja polecam YP-U1Z -> http://samsung.com/Products/MP3Playe...YP_U1ZWXAA.asp sam mam taki i jest OK. Na allegro nowe mo***380;na kupi***263; poni***380;ej 400 z***322;.
![]() |
#4 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
IAudio to mój faworyt. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
W trakcie lotu można swobodnie używać laptopa, więc z odtwarzaczem mp3 też nie powinno być problemów. Ale oczywiście nie można używać w samolocie żadnych telefonów komórkowych (i chyba urządzeń wykorzystujących np. Wi-Fi - tak mi się wydaje, ale pewien tego nie jestem); telefony satelitarne są dozwolone.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
iAudio i iRiver
Pytanie, czy bardziej zale***380;y Ci na wielko***347;ci i wadze (czyli flash) czy na pojemno***347;ci (HDD). Ja bym wybra***322; co***347;, co potrafi odczyta***263; formaty bezstratne (fabrycznie np. X5) a niefabrycznie - to, na czym chodzi rockbox. Co do s***322;uchawek - to z tanich ja polecam Koss Spark Plug.
![]() |
#7 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
iAudio 5. Posiadam i polecam. Mały, pojemność 1 GB, zasilany paluszkiem AAA (ok 20h na jednej baterii). Wg mnie posiada bardziej dynamiczne brzmienie, niż iRiver np (sprawdzałem iRivera T10 1GB). Nawet dołączone słuchawki nie są takie złe. Jedyne do czego trzeba się przyzwyczaić to 2 pokrętła typu jog dial. Jednak wystarczy kilkanaście minut się tym pobawić i nawigacja przestaje sprawiać trudność.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() ![]() |
@Wawelski mnie bardziej zalezy na pojemnosci (1k kwota). Dla mamy rozmiar, ale zeby pojemnosc nie byla mniej niz 1 GB. Bezstratne na takich odwtarzaczach to wg mnie szutka dla sztuki nic wiecej.
@ed ja bombe to mam w sobie - biologiczno-chemiczna ![]() @if22 ten samsung wyglada przyzwoicie - zapytam sie rodzicielki czy jej lezy. @Smartek wlasnie o takich sluchawkach myslalem, tylko modelu nie pamietalem. Dzieki |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Tez polecam iAudio czy iRiver - gdyby nie mial odtwarzac WMA i OGG to polecil bym iPoda Nano
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iaudio u3 - dwugigowy do kupienia na ebayu za oko***322;o 200***8364;.
Odtwarza mp3, wma, ogg, flac, (nawet jakie***347; formaty filmowe, chocia***380; na takim ma***322;ym wy***347;wietlaczu to w***261;tpliwa przyjemno***347;***263;) opr***243;cz tego radio, dyktafon, bardzo przyzwoite s***322;uchawki. Mam, polecam gor***261;co.
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
![]() ![]() |
iRiver H10 - 6GB/10GB a cos takiego? Mnie te wszystkie bezstratne i mpc na odtwarzaczu przenosnym niepotrzebne sa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
Tylkoze wersje H10 5GB. I jestem BARDZO zadowolony. Chodzi od grudnia bez najmniejszych problemow. Creative Zen Micro 5GB zepsul mi sie po miesiacu z niewiadomych przyczyn. Na tym iRiverze nie widac nawet zadnej ryski na ekranie (ma chyba ta 'szybke nie rysujaca sie' jak niektore komorki?). Nie patrz tez na opcje ogladania zdjec - nie bedziesz z niej korzystal, nie nadaje sie do niczego.. Radio odbiera bardzo dobrze - lepiej niz K750i i wczesniej wspomniany Zen. Dolaczone sa od razu Sennheisery MX400 (przez niektorych uwazane za najlepsze z "pchelkowatych sennheiserow"). Player gra swietnie, szybko przerzucaja sie pliczki na jego miniHDD. Jednym slowem - POLECAM, nie mam do niego zadnych zastrzezen i nie brakuje mi zadnej opcji. Bateria wystarcza na ~10h sluchania muzyki na 3/4 glosnosci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
![]() ![]() |
@Smartek dzieki bardzo - to bede szukal wersji 10 GB dla siebie i 6 GB dla mamy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
Jak nie to mozesz mi je sprzedac za polowe ceny xD. |
|