![]() |
Zapomniales dodac innych stadionow, ktore na siebie nie zarabiaja a maja to na sumieniu inne partie niz PEŁO.
Bylbym rowniez wdzieczny gdybys przytoczyl partie odpowiedzialne za stadiony w materiale przez Ciebie podanym. Fakt kiedy wybrano organizacje, kto powola spolki i inne takie. |
Ja cytuję jak opisują co jest tu i teraz.
|
Cytat:
|
Nagrody i premie i tak będą:ysz: to umieją idealnie !
|
Cytat:
|
Dzisiaj na Narodowym "Czarna magia" wszystkie miejsca sprzedane, zabrakło i to ogromnie dużo ;) zysk jest, więc da się? Trzeba tylko organizować to, co ludzie chcą oglądać. :>
Ironi może by nie zapełnili, chociaż... jak wracając gadałem na stacji benzynowej w Łodzi z ludźmi w charakterystycznych koszulkach, to każdy miał kilku znajomych, co by się w ostatnim momencie jednak wybrali. :) W Łodzi hala pomieściła 13 tysięcy osób, do ostatniego miejsca. |
Cytat:
I dostałem bana, kurde no. |
Już po wyborach, o w mordę, jakie to piwo musiało być mocne... :O
|
Zaraz moment, PiS rządził tylko 2 lata i nie rządzi od 2007 roku.
Ale oni sa winni Euro 2012? A PO przez PIĘĆ lat nie zauważyło nieprawidłowości? :rotfl:... minister Mucha aż do końca zapewniała, że wszytko jest cacy pod jej kontrolą. Cytat:
No proszę Was, potem będzie że Zakopane 2022 to też wina PiSu :w00t: Ale przecież PO działało jeszcze przed wyborami, na przykład w formie HGW: Cytat:
Oczywiście to tylko pewne kwestie, ale tak czy inaczej w najbardziej pesymistycznym dla PiS wypadku winne są obie partie, |
Bo na razie to panowie (z dużej się nie godzi) tylko zrzucają wine na innych, bo nikt za nic nie jest tutaj odpowiedzialny. Całe zło to konkurencyjna partia, i tak się żrą między sobą i nic się nie zmienia, a ryje przy korytach wciąż te same. Nie jestem zwolennikiem PiSu ale ten okrutny "kaczor" jak chamy go zwały, jako JEDYNY odszedł sam. Tusk jakoś się nie kwapi żeby ustąpić a napsuł kilkakrotnie razy więcej. Tacy ludzie honoru...
No i też największe afery jakie wyszły też za czasów władzy PiSu z Ziobrą na czele. Ostro "elyta" musiała się przestraszyć że takie pieniądze wpompowali w media żeby PiS odsunąć od władzy :S. Rządzący są winni. Skoro nie składają dymisji, to znaczy tylko że są nieodpowiedzialnymi i niehonorowymi ludźmi (bądź co bądź ludzie :P) A na całej ich zabawie tracimy My, mieszkańcy Polski... DIVIDE ET IMPERA |
Żeby nie było, że ktoś anonimowo usunął.../Grzeniu
Hola mości kolego. |
A tak mnie naszła refleksja jak będą wyglądać polskie obiekty za 8~~10lat........
"Prawie dokładnie 10 lat temu rozpoczęły się letnie Igrzyska Olimpijskie w Atenach. Grecy pękali wtedy z dumy. Dziś obiekty w wiosce olimpijskiej niszczeją, z rzadka jedynie wykorzystywane do organizacji wesel lub konferencji. W basenach pływają śmieci, stadiony porasta dzika, spalona słońcem trawa, bramy żżera rdza, gdzieniegdzie walają się jeszcze spłowiałe bilety i ulotki sprzed dekady " http://www.zczuba.sport.pl/Zczuba/5,...tml#BoxSportMT |
Przy naszym klimacie nawet tyle z tego nie zostanie. :]
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:26. |