Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.07.2004, 14:50   #1
Zielona
Bywalec
 
Avatar użytkownika Zielona
 
Data rejestracji: 21.02.2004
Posty: 62
Zielona w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Beyond Good & Evil patch i ***** - pomocy!

Zainstalowałam Beyond Good & Evil na kompie i poszło o dziwo na najniższych ustawieniach. Sciągnęłam Patcha z netu i zamieniłam pliki. Uruchamiam grę i… nic. Włącza się, a za chwilkę wychodzi do Windowsa. Jak mam temu zaradzić? Moja gra jest oryginalna i wcześniej chodziła bezbłędnie na WinXP, a teraz nie wiem czemu tak się dzieję. Może znacie odpowiedź?
Druga sprawa: Padł mi odtwarzacz CD, a jego naprawa jak się nie mylę troszkę potrwa toteż i tak nawet nie będę mieć możliwości zainstalowania ponownie gry i zagrania w nią. Szukałam w sieci słodzika do Beyonda, dzięki któremu gra chodziłaby bez CD ale nie mogę jego znaleźć. Może wiecie skąd można sciągnąć. Bardzo mi zależy. W innym wypadku będę musiała pożyczyć czytnik, albo o zgrozo kupić nowy bo z tamtym to chyba nic już się nie da zrobić. Błagam pomocy!!!
Zielona jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.07.2004, 15:02   #2
Air
.:Obey Your Master:.
 
Avatar użytkownika Air
 
Data rejestracji: 18.12.2003
Lokalizacja: Zabrze
Posty: 2,930
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zielona
Zainstalowałam Beyond Good & Evil na kompie i poszło o dziwo na najniższych ustawieniach. Sciągnęłam Patcha z netu i zamieniłam pliki. Uruchamiam grę i… nic. Włącza się, a za chwilkę wychodzi do Windowsa. Jak mam temu zaradzić? Moja gra jest oryginalna i wcześniej chodziła bezbłędnie na WinXP, a teraz nie wiem czemu tak się dzieję. Może znacie odpowiedź?
Druga sprawa: Padł mi odtwarzacz CD, a jego naprawa jak się nie mylę troszkę potrwa toteż i tak nawet nie będę mieć możliwości zainstalowania ponownie gry i zagrania w nią. Szukałam w sieci słodzika do Beyonda, dzięki któremu gra chodziłaby bez CD ale nie mogę jego znaleźć. Może wiecie skąd można sciągnąć. Bardzo mi zależy. W innym wypadku będę musiała pożyczyć czytnik, albo o zgrozo kupić nowy bo z tamtym to chyba nic już się nie da zrobić. Błagam pomocy!!!
no bez przesady. Teraz Czytniki kosztują około 100 zł nowe a uzywane mozna kupić już za 50 zł.

Nie ma patchy do wersji niższych. Musisz instalować od nowa. Zobacz tutaj może to coś pomoże
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36527

A słodzika szukaj przez google
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.07.2004, 15:10   #3
gallus
gÓru
 
Avatar użytkownika gallus
 
Data rejestracji: 20.12.2003
Lokalizacja: Zbąszynek
Posty: 5,977
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Czytniki to faktycznie teraz już mało kosztują, a z tego co wiem i szukałem to do tej gierki słodzika No-CD nie ma
Pozdro
__________________

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.07.2004, 15:28   #4
Zielona
Bywalec
 
Avatar użytkownika Zielona
 
Data rejestracji: 21.02.2004
Posty: 62
Zielona w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Faktycznie są tanie, ale mnie w tej chwili nie stać na zakup. Kasa na wakacje potrzebna. Zresztą jak już kupowac to coś lepszego, a kupić kota w worku za grosze to też bez sensu. Ale żeby nie było jeszcze słodzika do BG&E?!
Zielona jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.07.2004, 16:58   #5
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika CIAPEK
 
Data rejestracji: 17.02.2003
Lokalizacja: TORUŃ
Posty: 5,244
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zielona
(...) Ale żeby nie było jeszcze słodzika do BG&E?!
Witaj na forum. (Fajny avatar )
Na forum obywamy się bez tematów typu warez, *****, kluczyki... Po prostu tak już jest i nie poruszamy takich tematów.

Co do CD. Jeśli czujesz się na siłach albo masz takiego kolege, rozkręćcie cidika i zobaczcie co tam piszczy w trawie... przeczyście soczewke.
W innym wypadku postaraj sie o jakiś używany cd-rom. Na pewno są tacy ludzie, których znasz którzy wymieniali optyke i został im cd-rom. Ja mam dwa .
Możesz też kupić używany za na prawde niewielkie pieniądze.
Wakacje... rozumiem Raz w roku są wakacje i kasy na to nieoszczędzamy
Pozdrawiam!
__________________



nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.07.2004, 01:54   #6
Zielona
Bywalec
 
Avatar użytkownika Zielona
 
Data rejestracji: 21.02.2004
Posty: 62
Zielona w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Air
no bez przesady. Teraz Czytniki kosztują około 100 zł nowe a uzywane mozna kupić już za 50 zł.

Nie ma patchy do wersji niższych. Musisz instalować od nowa. Zobacz tutaj może to coś pomoże
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36527

A słodzika szukaj przez google
Jeśli chodzi o Patcha to już wiem co jest grane. Ja mam po prostu wresję gry 1.01 a ona jest już spatchowana. NoCD mam, ale po wklejeniu gra przestaje mi chodzić i to nie wina złych ustawień bo wcześniej chodziło wszystko na 6. NoCD jest po prostu zły. I chyba nawet wiem czemu. Bo te NoCD to od razu są do niższych wersji Ang 1.00 gdzie najpierw trzeba spatchować a potem słodzik wrzucić. Co z tego jak i tak grać nie mogę ;( Już się nawet nie łudzę, że znjadę NoCD do mojej PL wersji 1.01
Zielona jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.07.2004, 07:10   #7
gallus
gÓru
 
Avatar użytkownika gallus
 
Data rejestracji: 20.12.2003
Lokalizacja: Zbąszynek
Posty: 5,977
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
hmm a może wystarczy patch do angielskiej wersji 1.01, bo taki znajduje sie na
Kod:
www.gamecopyworld.com
__________________

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.07.2004, 11:10   #8
Zielona
Bywalec
 
Avatar użytkownika Zielona
 
Data rejestracji: 21.02.2004
Posty: 62
Zielona w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus_anonim
hmm a może wystarczy patch do angielskiej wersji 1.01, bo taki znajduje sie na
Kod:
www.gamecopyworld.com
Ale ja właśnie mam ten ***** i nie chodzi. Tam jest tylko jeden,a patch mi nie potrzebny bo mam wersję 1.01, która jest już spatchowana. Tylko ten NoCD do mojej wersji by się mi przydał. Chyba, że znalazłeś gdzieś indziej jakiś inny NoCD byłabym ogromnie wdzięczna.
Zielona jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.07.2004, 14:40   #9
rycho
Guru
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika rycho
 
Data rejestracji: 16.01.2002
Lokalizacja: szczecin
Posty: 10,444
rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Zielona! Podaj maila.Wyśle Ci linka do tego czego tak długo szukasz.

rycho
rycho jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.07.2004, 15:22   #10
Zielona
Bywalec
 
Avatar użytkownika Zielona
 
Data rejestracji: 21.02.2004
Posty: 62
Zielona w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho
Zielona! Podaj maila.Wyśle Ci linka do tego czego tak długo szukasz.

rycho
Możesz mi wysłać w Prywatnej Wiadomości. Dzięki wielkie.
Zielona jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.