![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
Bezpłatne szkolenie - co wybrac?
Witam.
Jak w temacie. Mam okazję załapac się na jeden bezpłatny kurs, szkolenie i tu powstaje problem, za bardzo nie wiem co wybrac. Bo nie chodzi mi o to żeby miec papier ale o zdobycie wiedzy która da mi jakies tam szanse na znalezienie nowej lub dodatkowej pracy. Z dostępnych bezpłatnych szkoleń (140 godz.) mam do wyboru: 1* Projektowanie stron WWW i serwisów informacyjnych, 2* Serwisant sprzętu komputerowego i kas fiskalnych, 3* Specjalista ds. zarządzania informacją, 4* Administrator sieci komputerowych, 5* Administrator baz danych, 6* Grafika komputerowa, 7* Analityk danych, 8* Telemarketer z obsługą komputera i nowoczesnych środków komunikacji. Ad1- mam mgliste pojęcie Ad2- złożyłem kilkadziesiąt kompów i ...działają. Ad3- nawet nie wiem o co tu chodzi Ad4- pojęcie jakieś tam mam Ad5- j/w Ad6- j/w Ad7- nie mam pojęcia Ad8- co to jest ten telemarketer? Jak wiadomo z pracą jest bardzo ciężko, co byście wybrali z tych kursów (szkoleń) , na co tu się porywac? Mogę wybrac tylko jedno szkolenie (bezpłatne), za każde następne płacę 700 zeta a więc niemało. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|