![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Wiecej RAM-u = Wiecej klopotu
Tak jak w temacie.....
Posiadam na swoim kompie XP Professional 5.1.2600 o kompilacji 2600 Mialem 1 kosc Kingston DDR PC3200 - 256 MB CL3 ma plycie Asus A7V600 i teraz dodalem druga kosc 512 MB tego samego producenta o takich samych parametrach aby wszystko dobrze gralo. Windows chodzi poprawnie - nie wyrzuca bluescreen'ow laduje sie poprawnie....i tutaj Mozecie powiedziec:" co on chce - jest dobrze" jednak programy takie jak Alcohol 120 1.9.2 , DVD-Shrink, SubEditPlayer Ver. 400, A-Ray Scanner zawiesza sie i pokazuje informacje o powstalym bedzie. Np.: - SubEditPlayer: Aplikacja powodująca błąd subedit.exe, wersja 1.0.0.4000, moduł powodujący błąd quartz.dll, wersja 6.5.1.902, adres błędu 0x0000aff1. - A-Ray Scanner : Aplikacja powodująca błąd a-ray.exe, wersja 2.0.0.0, moduł powodujący błąd a-ray.exe, wersja 2.0.0.0, adres błędu 0x0000336f. Tak samo Alcohol wyrzuca blad i przestaje nagrywac.....po prostu nie moge ogladnac spokojnie filmu, nagrac kopii cd-romu. Czytalem na formu, ze Puch mial problem ale z Windows Me. Ja nie mam problemu z WinXP tylko z progsami chodzacymi na nim. O dziwo nie burzy sie jak na razie ani Exel, Word, Access, Nero 6, Total Commander, Quintessentail Palyer, PerfecDisck itd, itd...mogbym wymieniac i wymieniac inne zaistalowane programy. Ktos powie mi: zaistaluj inny odtwarzacz, program do nagrywania, skaner.....jedak SubEdit wyrzuca blad nawet w starszych wersjach, a jest jak dla mnie najlepszy,natomiast Alcohol 120 jest mi bardzo potrzebny (najaktualniejszy) no....a innego scanera - aktualnego i nie przezytego jak A-Ray Scanner nie znam. P.S. Dodam, ze kosci mam w DIM1 - 512 ,DIM3-256 ,a Asus zaleca max 2 kosci po PC3200 Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|