Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.02.2007, 21:03   #1
GW_Dex
Nowy na forum

Data rejestracji: 07.03.2006
GW_Dex w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Big Problem Z Xp He

Witam serdecznie.

Mam problem z uruchomieniem systemu WinXP HE. BIOS się wczytuje, okienko ładowania się systemu też, potem jest czarny ekran i nie pojawia się potem nic. A powinien pojawić się system...

Nie wiem co robic... Myślałem, że szybko wirus się dostał. Więc od nowa zrobiłem system i dalej to samo....

Gigabyte GA-945P-S3, Pentium D 2,8Ghz, Chieftec 450W, GALAXY 7900GS, Seagate 250GB SATA II
GW_Dex jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.02.2007, 21:06   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co to znaczy "zrobi***322;em system"?

A w awaryjnym wstaje?
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.02.2007, 21:16   #3
GW_Dex
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Co to znaczy "zrobiłem system"?

A w awaryjnym wstaje?
Ja bym nazwał zdarzeniem losowym to całe aktualne uruchamianie... albo mu się zechce, albo nie... czasem nawet w awaryjnym nie załapie.
Stary 26.02.2007, 22:28   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
chkdsk/f na pocz***261;tek?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.04.2007, 15:36   #5
GW_Dex
Nowy na forum

Szok

To wszystko jest conajmniej dziwne.
Oddałem płytę główną do reklamacji. Wróciła po miesiącu. Problem dalej sie powtarzał. Na drugi dzień oddałem kompa całego do miejscowego serwisu. Człowiek dwa dni go męczył.... nie dość, że nie mógł tego błędu znaleźć, to jeszcze komp nie wykazywał u niego żadnych takich zjawisk co w domu. Po powrocie z serwisu wgrałem wszystko co miał i... nic mu już nagle nie jest. Brak mi słów.
Stary 21.04.2007, 15:44   #6
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@GW_Dex ***380;ycie

Twoje uprawnienia: