Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   BitComet potrzebuje pomocy. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bitcomet-potrzebuje-pomocy-64599/)

MINIEK20 15.04.2006 18:12

widzialem gdzie ten napis POZA NATEM co to oznacza ???????

Azureus jest lepszy od bit cometa ?

MINIEK20 15.04.2006 18:17

Akurat juz probowalem i kiedy zapodaje torrenta po formacie daje mi miejsce docelowe do sciagania pokazuje mu dysk dajmy na to X:
i jest tam juz x:/jaki.tam.plik.dvdblablabla
to nadpisuje go a potem daje SCIAGAJ - WLACZ TERAZ daje OK
i daje hashowanie reczne nie wiem czemu ale auto mi nie dziala i wtedy pokazuje mi np: 2% ( 2% bo akurat zrobilem probe z tym filmem i juz wiem )

mensir67pl 15.04.2006 18:22

Cytat:

Napisany przez MINIEK20
widzialem gdzie ten napis POZA NATEM co to oznacza ???????

Azureus jest lepszy od bit cometa ?

bardzo ZLE :P ale ni tak dragicznie :>

MINIEK20 15.04.2006 18:24

rzeczywiscie :/ wyczerpujaca odp.

mensir67pl 15.04.2006 18:41

Cytat:

Napisany przez MINIEK20
rzeczywiscie :/ wyczerpujaca odp.

CZYTAJ FAQ

MINIEK20 15.04.2006 18:47

dziwne bo w FAQ nie moge znalezc nic co ma zwiazek z NAT; NATEM; POZA NATEM

mensir67pl 15.04.2006 18:52

Cytat:

Napisany przez MINIEK20
dziwne bo w FAQ nie moge znalezc nic co ma zwiazek z NAT; NATEM; POZA NATEM

1 z problemow

Dlaczego jestem wyświetlany jako niedostepny? (I dlaczego powinno mnie to obchodzić?)

Oznacza to, iż jesteś za zaporą ogniową lub NATem i nie możesz otrzymywać połączeń przychodzących. Sytuacja staje się wrecz tragiczna, gdy sa dwa peery, ktore są niedostepnę, a więc nie bedą mogły się do siebie w ogóle połączyć. By rozwiązać ten problem musisz przekonfigurować zapore ogniową i/lub serwer NAT

na nata

no niestety ale za dużo nie da się zrobić jak nie masz przydzielonego własnego adresu IP

Piterniel 15.04.2006 18:52

Czlowieku to nie chat, zadaj pare pytan to Ci odpowiemy, a nie jakbys na czaterii w interii siedzial. Nie pisz tez post pod postem! Wszystkie twoje pytania zostaly juz zadana na forach wiec poszukaj..!

MINIEK20 16.04.2006 14:13

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
1 z problemow

Dlaczego jestem wyświetlany jako niedostepny? (I dlaczego powinno mnie to obchodzić?)

Oznacza to, iż jesteś za zaporą ogniową lub NATem i nie możesz otrzymywać połączeń przychodzących. Sytuacja staje się wrecz tragiczna, gdy sa dwa peery, ktore są niedostepnę, a więc nie bedą mogły się do siebie w ogóle połączyć. By rozwiązać ten problem musisz przekonfigurować zapore ogniową i/lub serwer NAT

na nata

no niestety ale za dużo nie da się zrobić jak nie masz przydzielonego własnego adresu IP

a jesli mam wlasne IP ?

MINIEK20 16.04.2006 14:17

Gallus podczas sciagania jakiegos pliku to jest ona zarowno sciagany i wysylany do osobo ktore ode mnie sciagaja.

Jesli sciagne plik juz w 100% co musze zrobic by inni mogli go ode mnie sciagac ?? Zrobic wlasnego torrenta czy poprostu zaznaczyc w opcjach TYLKO SEEDOWANIE ??

Zelea 16.04.2006 14:34

w BC automatycznie po ukonczeniu pliku seedujesz ten plik... wiec nic nie musisz robic...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:19.