![]() |
Cytat:
|
Cytat:
:edit: @mgit - konto założone, zaraz wyśle PW :) |
Cytat:
|
Jak by ktoś był na polish tracker i zauwazył wolne konta to prosiłbym o zarejestrowanie na nick: mgit i wysłanie hasła na PW bo ja co wejde na tą strone to brak wolnych kont :(
|
jeszcze jedno pytanie czy wiecie jak ustawić firewalla by dało sie ściagać z polish tracker ?
|
Cytat:
hehe to nie pytam :) to moze mi jeszcze ratio powiekszysz do wysokich rozmiarow :> ;) panie Bond :) |
Cytat:
|
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr rrrrrrrrrrr :jupi: :jupi: :):):):)
Wielkie Dzieki @Burak_PL :piwo: :piwo: Reputke dam jak bede mógł ;) a powiedz jeszcze jak to zrobiles :> teraz pozostaje tylko korzystac i dbac o ratio :D |
sorry za ppp ale dziś pełny sukces !!!
i fileslist i polish tracker wysłałęm na op i śmiga @Damianos L tez już jesteś na filelist :P nick:Damianos na mail w podpisie hasło na PW pozdro |
Cytat:
a co polish tracker i filelist to nie moge :( |
dajcie znac jak powieksza liste userow na filelist.org
tam to bym chcial byc zarejestrowany :) |
Cytat:
|
Cytat:
Kto jeszcze zdąży? :> |
nic! nei pomaga pisze hasło albo login nieprawidłowe szkoda :( no to ponawia prosbe i jakby ktos trafił to na mail burak_pl@gmail.com
|
Kurde nie wiem. Ja mam konto na tlenie i bez problemu przyszlo. wp nie uzywam bo caly potal jest dla mnie niepewny. Mieli zbankrutowac. Pozniej zmienili szate graficzna. Slowem nie wzbudza zaufania. Dzisiaj rano sie zarejestrowalem a pozniej wpisalem Ciebie. Wez moze pogrzeb na stronie glownej tego torrenta i zobacz czy nie ma mozliwosci ponowienia wyslania czy cos w tym stylu. Login to Burak a haslo dalem wczesniej na pw.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:02. |