![]() |
hehe jakie ambicje Smartek:D
|
Cytat:
|
Nic juz mi nie m***243;wcie o tym szicie!! Mam pytanie, jak zrob***263; ***380;eby pliki torrent zn***243;w mia***322;y ikonki utorrenta??? Bo teraz s***261; bez ikonek, jako nieznane pliki:(
|
@Zelea
sciagnij sobie cos z innego zrodla i udostepniaj potem na TL, bo nie ma bata zeby z przecietnym polskim laczem wyslac tyle samo ile sie sciagnelo. @Feliks1990 Wejdz do dowolnego folderu i klikaj: Narz***281;dzia -> Opcje folder***243;w -> Typy plikow -> .torrent, a dalej juz sobie poradzisz |
wejdz w narz***281;dzie > opcje folder***243;w > typy plik***243;w > znajd***378; plik torrent > przywr***243;***263; domy***347;lne ustawienia a p***243;***378;niej ustaw mu ikonk***281; utorrenta
--- zosta***322;em uprzedzony ;) |
o jakie***347; 6 minut :haha:
|
Na PB mam ratio 2.012. Na PT 2.023 utrzymuj***281;. Na TL jakie***347; 17. Przyznam,ze najcz***281;***347;ciej ci***261;gn***281; z PB, PT. I jako***347; leci. UL 768.
|
kolejna beta 1.7 build 1111
:) |
Cytat:
I moje drugie pytanie... Od wczoraj cienko mi ciągne z torrentów, np. z TG przy ilości seedów 10 i leechów 2 leciało mi tylko 8kb/s :ysz: Jak myśliście, czy to możliwe że ten utorrent mi coś zwalił?? Bo wcześniej naogol zawsze leciało mi maxem. Teraz mi tez co prawda leci ale torrent ma 150seedów. Z gory dziekuje i pozdrawiam:) PS: Wesołych Świąt!!:) |
Zapisz dok***322;adn***261; nazw***281; brakuj***261;cej ikony, ***347;ci***261;gnij jak***261; chcesz st***261;d: http://www.utorrent.com/skins.php (klik na "program icons"), zmie***324; nazw***281; i wrzu***263; na miejsce, o kt***243;rym ci program krzyczy. :)
|
uTorrent rzadzi
ja tez go uzywam :) |
Do***347;***263; d***322;ugo jecha***322;em na Azureusie. Ale na lapku mam uTorrent.
|
znowu nowa beta utorrenta
Version 1.7 (build 1137) Changelogs 2007-04-07: - Change: ctrl+up/down in torrent list is now ctrl+alt+up/down - Fix: log scrolling bug - Fix: & characters in add torrent dialog - Fix: update disk free in Add Torrent dialog when a new path is chosen - Fix: Lots of Settings dialog layout fixes - Fix: Context menu now shows up in the add torrent dialog - Fix: Items in add torrent dialog are now selected on right-click - Fix: Display issues with add torrent dialog when there is only one item in a torrent and that item is a folder - Fix: DHT status and update were switched http://download.utorrent.com/beta/ut...-beta-1137.exe |
na TL jako nowy user mam 1 slot czy dobrze rozumiem ze jest to 1 slot na dl a na ul to moge wysylac teraz 2 albo 3 pliki tak ?
|
Nie, 1 slot oznacze ***380;e mo***380;esz mie***263; jednego aktywnego torrenta... Niewa***380;ne czy to UP czy DL... Je***347;li w***322;***261;czysz drugiego pojawi Ci si***281; b***322;***261;d trackera, ***380;e sloty zaj***281;te..
|
Ilość załączników: 1
juz znalazlem...
jak widac na zalaczonym obrazku sloty sa na dl a nie na dl i ul... |
To chyba ***380;e tak jest na TL :P Nie wiem bo ja mam Unlimited :P W takim razie sorry, moj b***322;***261;d.. Kierowa***322;em si***281; tym jak jest na PT:)
|
A nie wiem czy wiecie, ale te sloty mozna latwo ominac (przynajmniej na PT, korzystajac z utorrenta). Jak sie kilka pozycji na raz wlaczy to wtedy tracker gubi sie w zliczaniu slotow :)
|
hehe prawie jak czit xD ciekawe czy za to banują:rotfl:
|
Sprawdz i nam powiedz :-).
|
Jest Ktoś chętny do stworzenia jakiegoś serwisu Torrentowego?||
|
www.princesstorrent.org ? :> I będę prosił o dotacje na utrzymanie serwera oraz nowe ciuszki dla Princess :rotfl:
|
może być princesstorrent.org:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dwo***378;ny, ja by***322;bym ch***281;tny.. A masz napisany ju***380; tracker??
|
jeszcze nie, ale gdzieś Ktoś tu na forum dawał linka do skryptu, grafiką ja się zajmę, zostanie tylko zakup serwera, domeny i rozreklamowania tracker-a.
|
Po co pisa***263; jak w necie s***261; gotowe :P
A z reszt***261; kiedy***347; ju***380; by***322;a taka stronka i nie przetrwa***322;a... a szkoda... |
o tym mowa? :)
|
Cytat:
|
Po to pisa***263;, ***380;e jesli kto***347; si***281; na tym zna i sam napisz jest mniejsze prawdopodobie***324;stwo dziur, przez kt***243;re ***322;atwo si***281; w***322;ama***263;, itp.
|
Cytat:
|
Jak cos to moge pomoc we wszystkim (procz strony finansowej, bo biedny jestem aktualnie) :-).
|
mam pytanie, znacie jaki***347; obry spos***243;b na ***347;ci***261;ganie z MU bez limit***243;w, bo dorwa***322;em si***281; do link***243;w do tsubasy, ***380;eby moc je wstawi***263; na torrentach, ale niestety mog***281; ***347;ci***261;ga***263; tylko 1 dziennie, a jak wchodz***281; przez proxy to leci mi tylko 20% mo***380;liwo***347;ci ***322;***261;cza...sad.gif znacie jaki***347; SKUTECZNY spos***243;b albo chocia***380; szybkie proxy?? z g***243;ry dzieki:)
|
Jest taki program USDownloader (pelno tego na google) i w nim mozesz ustawic zeby automatycznie co xx sekund/minut probowal sciagnac plik z roznych serwisow (m.in. MU). Wiec mozesz sobie ustawic np. co minute i jak sie zwolni slot dla polski to zacznie ci sciagac.
Drugi sposob to znalezc dobry zagraniczny serwer z PHP, wgrac na niego skrypt ze strony www.rapidleech.com i sciagac przez niego. |
Mam ten USDownloader, ale nie dzia***322;a.. a o co chodzi z tym php?? mozesz mi dok***322;adniej wyt***322;umaczy***263;??:) Sorki ale zielony jestem w tych darmowych serwach:P i dzieki za pomoc:)
edit:// Masz na my***347;li wykupienie serwera za granic***261;, czy co??:) aha, dodam tylko ***380;e chodzi o pliki wielko***347;ci rz***281;du 150 mb wi***281;c nie takie du***380;e:) |
z tym php, chodiz o to ze musi miec jakis serwer (moze byc darmowy) ktory bedzie obslugiwal php i bedize stal w takim kraju, w ktorym beda wolne sloty na sciaganie z MU. Wtedy ladujesz sobie na ten serwer caly skrypt PHP (tak jak strone www), wchodzisz tam, wklejasz linka i sciagasz pllik na ten serwer, a potem juz przez ftp/http do siebie na kompa.
Ew. jak cos jeszcze chcesz wiedziec to na PW, bo troche odbiegamy od tematu :) |
Cytat:
http://img257.imageshack.us/img257/3193/torrentpz3.gif :rotfl: |
mozna dostac jak ktos potrzebuje wejscowke na www.revolutiontt.net
Kod:
Due to problems with Non RevolutionTT members begging for invites |
Cytat:
Z dniem 10 - 04 - 2007 podnosimy pu***322;apy rang PU i EU. Odpowiednio: Rang***281; PowerUser otrzymuje u***380;ytkownik, kt***243;rego upload jest wy***380;szy od 100 GB i ratio powy***380;ej 1.0 Rang***281; ExtremeUser otrzymuje u***380;ytkownik, kt***243;rego upload jest wy***380;szy od 300 GB i ratio powy***380;ej 1.5 A wszystkie torrentowe pliczki zassamy z***322;o***347;liwie z innych stronek ;) http://img246.imageshack.us/img246/7...rentpz4su3.gif |
Szczerze, fajne by***322;oby takie forumowe princesstorrent :]
|
Cytat:
|
Cytat:
skad wytrzasniemy kase na wykupienie go? ;-D |
Znacie mo***380;e jaki***347; darmowy niemieckie serwer o pojemno***347;ci ok. 500 mega. Obs***322;uguj***261;cy mySQl i php?
|
Kasy nie b***281;dzie :( . pewnie jak koszt miesi***281;czny to 200 z***322; to kto zechce si***281; sk***322;adac ? A;e by***322;o by fajnie mie***263; w***322;asn***261; stronk***281; forumow***261; ku czci Princess :)
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.revolutiontt.net/irc.php |
Jak wchodz***281; na to pojawia mi si***281; strona logowania;] Moglby kto***347; wej***347;***263; tam, zdoby***263; zapka i mi go wyslac na PW?:P Bo nie chce mi si***281; bawi***263;:)
|
@Feliks www.google.pl
|
#RevolutionTT unable to join channel (invite only) :hmm:
|
Cytat:
|
nowa beta utorrenta, troche jak z anydvd:)
http://download.utorrent.com/beta/ut...-beta-1170.exe |
Mam zaproszenia na TL ale tylko dla kogos z dluuugim tutaj stazem. Nie chce stracic konta na TL.
|
Cytat:
Cytat:
PS. Widz***281; Smartku, ***380;e dobi***322;e***347; do 1.00 TB upload-u:) |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
;-P |
Cytat:
|
Etam na TL jest lajt, rozdałem full zaproszeń połowe pobanowali i zero warn"ów a i ratio bez shela na przyzwoitym poziomie ;)
Żeby nie było że chitowanie albo cuś... ratio wypracowane uczciwie na łączu 12 MB/s ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Smartek to moze teraz innym pomozesz uploadowac :P, my ci bedziemy podrzucac pliki *.torrent ktore bedzie upac :D
|
A co to jest Smartek? Akcja charytatywna? ;-P
|
Cytat:
:piwo: |
Pobieraj twoje ulubione programy i seriale TV jeszcze prościej niż kilka lat temu za pomocą stron indeksujących torrenty i stosowaniu świetnego oprogramowania. Z pojawieniem sie aplikacji open sourcowych wszystko stało się jeszcze prostrze.
Dla tych którzy lubią oglądać seriale TV ale nie pamiętają o ich pobieraniu, by na czas mieć je do oglądnięcia, ***8216;TVShows***8217; jest tym czego potrzebują - umożliwia ona automatyczne pobieranie twoich ulubionych seriali TV kiedy będą one tylko już dostępne. Subskrypcja różnych seriali jest zarządzana w obrębie jednej aplikacji. Raz włączony i ustawiony program działa sobie po cichu ukryty w tle sprawdzający czy są dostępne nowe pliki.torrent wybranych przez ciebie seriali, i gdy zostaną one pobrane przez wybrany przez ciebie ulubiony program BitTorrenta możesz się cieszyć szybkim posiadaniem ich kolejnych odcinków. Program działa na Mac OS X 10.4+ http://tvshows.sourceforge.net/ Użytkownicy Windowsa mogą wypróbować program Ted: http://www.ted.nu/ |
testuje TEDa i na razie daje rad***281; jak si***281; go dobrze skonfiguruje ;)
|
Ch***322;opaki, jaki klient torrent mozna wrzuci***263; na shella i jak go potem obs***322;ugiwac?:P
|
Kupujac shella masz juz dostepnego klienta torrent i nic sam nie musisz wrzucac.
A na darmowych shellach zapomnij o kompilowaniu czegokolwiek :-). |
Smartek, mo***380;esz zdradzi***263; jakie***347; szczeg***243;***322;y dotycz***261;ce shella, kt***243;rego posiadasz? :)
miejsce/ilo***347;***263; aktywnych torrent***243;w/pr***281;dko***347;***263;/transfer miesi***281;czny/ile os***243;b mo***380;e korzysta***263; z jednego konta/cena itp.... |
Cytat:
Oferta wycofana od 1. kwietnia, ale sa inne. pzdr. |
A czemu na darmowych nie?:P Nie da si***281; nic wys***322;a***263;??:)
|
Chce ktoś zaproszenie na rmvbusters? - najlepiej osoba z co najmniej pół rocznym stażem:)
|
ja chetnie przyjme zaproszenie na HT :)
|
a ja stwierdzam, ***380;e TED da***322; rad***281; i pobra***322; mi to co nowego z seriali si***281; pojawi***322;o, czyli Lost i Jericho :dancing:
|
ma ktoś zaproszenie na supertorrents.org?
|
Polishbytes - wolne zaproszenia
|
Cytat:
Oczywiście reputka poszła :piwo: |
szkoda se zawracac glowe tym polishbytes, bo tam nic nie ma (zwlaszcza seedow) i transfery slabiutkie.
|
s***261; tylko wnerwiaj***261;ce reklamy!
|
Bede mial dedyka, moge sprobowac postawic na nim trackera na jeden miesiac.
(Dla testu, zobaczyc jak to bedzie chodzilo, konfiguracje skryptu itp.). pzdr. |
otworzymy wlasny sklep :szczerb:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Załącznik 39210 ;p |
Cytat:
|
Cytat:
Wiem, jestem zlosliwy ;-D :fiu: . |
Cytat:
|
ewentualnie sam moge udostepnic o ile bede mial takiego shell'a @Smartek wie o co chodzi pod warunkiem ze tylko udostepniam i place a ktos inny sie tym zajmuje... jak cos nie problem zawsze na probe na miesiac moge zalozyc...
to tak odemnie... zobaczymy jak bedzie jutro... tzn w sumie juz dzis tylko jakos w dzien... :| |
@Zelea - z tego co wiem to Ty bedziesz mial shella, a nie serwer dedykowany, wiec mozesz tam jedynie uzywac klienta torrent.
Koszt 210zl musielibysmy podzielic przez ilosc chetnych na takiego trackera - inaczej nie byloby za co go utrzymywac. To po pierwsze. Po drugie - http://polishbytes.net/ - 15 wolnych kont :-). Kolesie mi jeszcze shella nie wylaczyli, a termin wczoraj minal, ciekawe kiedy im sie przypomni ;-D. pzdr. -edit- Szukam zaproszenia na bitmetv.org. |
PPP, bo nie moge edytowac.
Widze, ze sporo trackerow ma strony na webd.pl http://webd.pl/oferta.php#parametry 300zl/rok, moze takie konto by starczylo(?). -edit- Juz mam konto na BitMeTV. |
posiada ktos zaproszenie na jaka***347; polska stronke. z dobrymi transferami i ciekawa zawartoscia?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Polishbytes.net
Obecnie wolnych jest: 1 kont :szczerb: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |