![]() |
Cytat:
|
Na polishtrackerze zrobienie ratio powyzej 1, to zaden problem. Osobiscie mialem tam ratio ktore wynosilo 157, ale dali mi bana na IP za cheaty - troche przesadzilem... I tak sciagalem z tamtad sporadycznie, bo nie bylo zadnych ciekawych torrentow - pozycje moga tylko wystawiac uploaderzy ktorzy maja wyjatkowo ****any gust.
|
|
Cytat:
ścigałem i wysłałem 2 GB. -A teraz mam 7.95 GB-wysłane , -pobrane 6.23 GB, -ratio 1.276 -cienkie co prawda ,ale nie mam zewnętrznego ip ,i nie zabardzo się da wysyłać ,zeby jakoś szybko wysyłało:( |
ja na PT mam:
Ratio: 1.532 Wysłano: 234.82 GB Pobrano: 153.25 GB @luminat - na PT wychodzi wszystko to, co pojawia sie na scenie, wiec nie rozumiem czego sie doczepiles? do tego pozycje, ktorego maja duzo glosow na "REQ". @Burt - tak, duzo seedow, ktorzy maja upload ograniczony do 1kB/s? ;-) fakt, fajne trackery ^_^ |
Cytat:
zarejestrowany ? Jakie masz ip wewnętrzne/zewnętrzne? |
Smartek ma neo 6 Mbit , wiec ma Ip dynamiczne ? czyli wewnetrzene ? Jak cos zle mowie to mnie poprawcie ;)
|
Cytat:
|
Kurde wiedziałem ze cos pomieszałem ..
to jak ma ktoś te zaproszenia ?;) |
Tak, moze i ma 6 Mb ale jakie wysylanie :> 256Kb.
|
Matievoo - czytaj ze zrozumieniem, napisalem ze mialem ratio 157, a nie 1.57. Takie ratio dopiero robi wrazenie, ale to od razu smierdzi cheatem i dlatego mnie zbanowali. A co do bugu ja uzywalem innej metody, ktora powodowala, ze ani bajt nie zostal policzony mimo, ze sciagnelem parenascie GB.
|
512 podobno ;)
|
Mam neo 2 Mbit i taki sam UL :( , gdyby chociaż te 512 Kb\s. było
|
Cytat:
a sam miałem takie jak napoczątku się zajerestrowałem i nic nie pobrałem a wysałem ponad 3 giga ale i tak mnie zbanowali,bo nie powiem co.....;) |
Ilość załączników: 2
157 to jest dużo?
To zobacz jakie ma kolo w top 10 na dimeadozen. :czytaj: http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=29719&stc=1 Edit: top 10 sharers. :wow: http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=29720&stc=1 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:45. |