![]() |
Rozbilo mnie na drobne skomentowanie komentarza na PT :D:D:D
PIERWSZY KOMENTARZ : A jak mi KTOKOLWIEK napisze, ***380;e czeka na wersj***281; PL, to na PT ju***380; jej nie doczeka. DRUGI KOMENTARZ : ...hmm to jak? jest PL wogole czy nie? sorki ale ja nie w temacie :( edit.... Nie ku..a, to jest po kazachsta***324;sku z soundtrackiem w postaci mantr tybeta***324;skich nagrywane na patefonie i to od ty***322;u //Bolero :D |
Pierwszy post!, pozdrawiam ALL...
Posiadam 2 zaproszenia na PT, pewnie wa***380;ne jeszcze. Pozdro! |
Pierwszy raz widz***281;, ***380;e kto***347; si***281; zarejestrowa***322; i daje, a nie prosi o zaproszenia do tego dziwnego serwisu... :D
|
Cytat:
pozdro... |
Cytat:
|
ja mam jeszcze 2 zaproszenia, wi***281;c jakby kto***347; chcia***322; to niech si***281; skontaktuje, najlepiej na PW
|
Cytat:
jestem na PT od 2 tygodni, ratio mam uśmiechnięte i jak czytam głąbów co mają problemy z utrzymaniem ratio to są typowe dzieci neostrady. ja też mam neostradę i nie widzę problemu. |
Cytat:
ja żadko kożystam z PT więc mam zalegające zaproszenia i chcę je komuś dać, ale nie dzieciom neo pod choinkę tylko jakiejś normalnej osobie ;) |
Posiadam kilka zaproszen na PT, chetnie je komus oddam, zainteresowane osoby prosze o kontakt.
|
a ja mam nastepujace pytanko czy jak lacze sie przez router to powinienem cos poustawiac w uTorrencie zeby mi lepiej chodzilo ?
|
Cytat:
powiedzmy ze nic... |
mozesz mi to napisac tak zebym zrozumial? bylbym wdzieczny ;)
|
http://www.portforward.com/
Powodznia ;-) |
witam
szukam jakis torrentow z polska prasa - najlepiej komputerowa. Niestety obecnie jestem in London i bardzo ciezko dostac tu polskie gazety komp. Jakby ktos cos widzial lub mial to prosilbym o linka. z gory dzieki |
Na PT sa bardzo czesto PCWK, Komputer Swiaty i Chipy bodajze.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:05. |