![]() |
Jakiego masz shella i za ile?;>
|
Cytat:
Max Torrentow - 5 Klient - Rtorrent Dostep - FTP, SSH Limit- Brak Cena - 80zl/m-c :) |
Jak na dla mnie to i tak te shelle sa za drogie ;-)
|
Za 5zl na miesiac moze bym sie skusil ;-D.
|
Po przeczytaniu tych 3 post***243;w zainteresowa***322;em si***281; troch***281; tematem (wcze***347;niej nie wiedzia***322;em ***380;e co***347; takiego jest :P ). Czy takie cos jest legalne takie konto shell? wydaje mi sie ze og***243;lnie tak :P Niestety nie uda***322;o mi sie znale***378;***263; jakich***347; konkretnych ofert... moge prosi***263; o jakie***347; linki albo o jakie***347; nakierowanie ?
Pozdrawiam |
Wtam, chetnie przyjme zaproszenie na PT/PB, moje lacze to 3Mb/786Kb. jednak lojalnie informuje, ze pobieram i seeduje 3/3 tygodnie (takie mam zmiany w pracy), srednio 20h/24h.
kontakt na adres: crowbme@poczta.fm |
Cytat:
|
Wie może ktoś gdzie daje się prośby o req na torrentleech.org?
|
Cytat:
http://www.anhost.net/forum/viewtopic.php?t=4 jesli chcesz jakies inne to poczytaj oferty na forum PT/TG |
A jak to dzia***322;a ? Wskazujesz torrent i tam si***281; on zasysa. A potem ty ssasz z shella ?
|
Cytat:
|
Shell to taki komputer-serwer nonstop dzialajacy, ktorym sterujesz zdalnie (najczesciej pod kontrola jakies linuksa), wiec mozliwosci _musi_ miec takie jak Twoj PC, ale zeby 'dostac' sie do sciagnietych plikow musisz oczywiscie zassac je shell => Twoj PC :-).
Co jak co, ale do seedowania to bardzo fajna sprawa.. 10-100mbitowe lacza i kompy, ktore ciagle wysylaja nie obciazajac Ci neta.., fajne, ale drogie :-(. |
Może ma ktoś na zbyciu zaproszenie na polishtracker?
Z utrzymaniem ratio nie będzie problemu, moje łącze to chello plus, od 14 lutego chello ultra:P mogę dać screenshota z innych trackerów;) Tymczasowo żadnych zaproszeń do zaoferowania w zamian nie posiadam:( trojan109<małpka>gmail.com |
Cytat:
|
No problem ;-)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:59. |