![]() |
a na PolishTracker maj± już dział z grami na xboxa 360?
|
Ja.
Nie chc***281;. ;p |
Mam 2 zaproszenia na PT ktos chce ?? ;)
|
Cytat:
W sumie od PT mo***380;na si***281; oduczy***263;, mi by***322;o szkoda PT jakie***347; dwa tygodnie potem mi przesz***322;o i ju***380; prawie rok bez PT, a backupy film***243;w jak mia***322;em tak mam i bez PT :fiu: |
Cytat:
@dwozny mo***380;esz zapyta***263; na kanale irc, bodaj***380;e 2 tygodnie od zablokowania. |
Cos przeskrobal i nie chce sie przyznac!
|
Jest jaki¶ sposób na sprawdzenie dlaczego zablokowano mi konto na PT?
jak dobrze pamiętam Ratio miałem w miarę dobre ok. 4 GB pobrane / 6 GB wysłane. Pamiętam że mieli jak±¶ awarie przez kilka dni po tym czasie nie mogłem się zalogować na PT:( po jakim¶ czasie próbowałem jeszcze raz się zalogować, ale wtedy wyskoczyło, że moje konto jest zablokowany, czy co¶ w tym stylu. Zreszt± na PT nie było nic ciekawego, może nieraz jakie¶ fajne polskie filmy były:) |
Cytat:
szczerze powiem ze mi naprawde nie wstyd uzywam jednej strony z torrentami od bardzo dawna juz 2 lata chyba i tam nie musze uwazac na ratio wiec po co mi PT co mi lepszego zaoferuje niz od tego co juz "mam"... po co sobie glowe zawracac sztucznymi nie potrzebnymi problemami jak wlasnie np utrzymanie ratia ?? |
Te***380; nie mam na PT i wcale mi nie spieszno ***380;eby mie***263;. :nie:
Jest tyle innych pi***281;knych rzeczy do zasysania... :fiu: Ratio jak ratio, ale ta ilo***347;***263; danych... :D http://img235.imageshack.us/img235/2...howek02go3.png |
Cytat:
nie :nie: ***379;eby uprzedzi***263; pytania zaproszenia na PT mi nie cza, bo i tak, tam si***281; zarejestrowa***263; nie mog***281;, IP mojej sieci ju***380; prawie rok zablokowane :P |
Ma kto¶ może wolne zaproszenie na http://www.torrentleech.org ?
|
Cytat:
I nie wstyd Ci? |
ja mam te***380; zaproszenia 2 na PT, tylko nie daj***281; znajomym znajomych bo ju***380; mnie tacy wykiwali
P.S. i to z tego forum :( przykre ale prawdziwe :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
no troche zbanowanych jest :P W ko***324;cu wystarczy wys***322;a***263; te 2 GB tygodniowo i ratio si***281; trzyma :P EDIT Czy tylko ja nie mam konta na PT na tym forum :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:40. |