![]() |
www.sciaga.pl pomoc nieodzowna
|
tez to mialem ;)
|
Hehe, tak sie sklada ze ja tez mam w szkole, na przedsiebiorczosci pisanie biznes planu :).
Tylko ze ja mam na to wiecej czsu - do nastepnego piatku. Wiec takze bym byl wdzisczny za jakies informacje dotyczce tego gdzie moge taki biznes plan znalezc w necie. Z gory dzieki za pomoc. |
Biznes plan - pomożecie jak możecie?
Musze napisać do szkoły biznes plan.
Wymyśleć firmę/interes który mam zamiar otworzyć i opisać go wg. ustalonych zasad pisania biznes planów. Wtajemniczeni pewnie wiedzą o co chodzi. Biznes plan piszemy kiedy chcemy założyć firmę/otworzyć po prostu swój własny biznes, piszemy go również dla zasadniczego celu-pozyskania finansów. Muszę go napisać na niedziele :), z tej okazji, że mam internet chciałbym skorzystać z jakiś gotowych biznes planów, na których mógłbym się oprzeć lub po prostu nieznacznie zmienić. A może ktoś z Was pisał taki biznes plan i mógłby mi posłać go na maila? Chętnie bym go sobie oblookał ;). Dzięki z góry za pomoc. Sam będę jeszcze szukał po sieci, ale może ktoś z Was zna po prostu namiar na taką stronkę i znacznie mi pomoże. :3msie: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:12. |