![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.06.2004
![]() |
Wybór drukarki...
Witam,
właśnie stoję przed wyborem drukarki atramentowej. Chciałbym, żebyście mi coś doradzili. Mam takie typy: - Canon iP1000 - Canon iP1500 - Lexmark Jetprinter Color Z612 - Lexmark Jetprinter Color Z615 - Lexmark Jetprinter Color Z815 - Epson Stylus C43SX - Epson Stylus C45 Chciałbym, żeby drukarka była tania w eksploatacji (tusze) i, żeby była dobra ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
Ja osobiście polecam Canona. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Canon IP
temat ostatnio walkowany kilk razy - szukaj
![]() |
#6 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
lexmark jest tani ... ale tylko przy zakupie nowej drukarki. Kupując komplet tuszy to lepiej dołożyć 20 zł i kupić nową drukarkę.
Mam Lexmarka Z605 - tani był, ale oryginalne tusze to masakra, uzupęłniając tusze jakość wydruków spada. Czarny uzupelniam dość często, jakość druku już nie jak na oryginalnych tuszach no ale ujdzie. Z kolorem gorzej (przynajmniej u mnie) Kilka razy dolewałem i już teraz kolor nie drukuje, trzeba by kupić nowy kartridż bo ten coś już nie bardzo. Lexmark, zakup - tani, eksploatacja - droga. Chyba lepiej brać coś innego. A może coś z firmy HP ??
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
Kupuj Epsona!!! Wylacznie, jest nieco drozszy, ale najlepszy!!!
Ps: w koncu sprzedaje Epsona, ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
A ja powiem ze co jakis czas gosc sprzedaje na allegro canony IP 3000 w cenie 350 (jakies poserwisowe, ale 100% sprawne, masz 1 mies na full testowanie).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko Canon!!! Kup Pixme iP3000. Kosztuje co prawda 500 zł ale masz 4 pojemniki z tuszem i fajmą użyteczną dla wszystkich maniaków FORUM CDRINFO opcją nadruku na płytach CD/DVD. Przy dzisiejszych kosztach płyt z serii printable możesz sprawić sobie i innym sporą frajdę.
Osobiści uzywam Canona poprzedniej generacji i865 i jestem b. zadowolony. Wcześniej "zakochany" byłem w HP (miałem HP 870CXI) ale koszty utrzymania były nieproównywalnie większe.
![]() |
#11 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]() NIGDY EPSONA!!! nie mialem gorszej drukarki... brudzila, kiepsko drukowanala, nei byla tez zbyt tania i sie sama rozleciala
![]() |
![]() |
#12 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
a ja mam lexa i nie narzekam - stosuje uzupełniacze, a przy moich wymaganiach nie widze roznicy miedzy oryginalnymi tuszami a strzykawkami
![]() mam Z55SE |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
@thomascamel Te starsze lexmarki chyba były o wiele lepsze, a teraz seria tych Z6xx to raczej słabo wypadają
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|