Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Błagam o wsparcie dla mojego syna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/blagam-o-wsparcie-dla-mojego-syna-60735/)

ilona-lackowska 10.02.2006 13:47

Piterniel
Dzięki wielkie . Uściskała bym Cię strasznie ale nie wypada więc dzięki stokrotneeeeeeeeeeeeee

ilona-lackowska 12.02.2006 20:37

Witajcie kochani może ktos ma ochotę poznać Damianka . Jak pojadę na turnus to będe nocowała u znajomej w Łodzi . może ktoś zechce go poznać to nie widze problemu . Mi było by miło poznać kogos kto pomógł mojemu dziecku i nie zwatpił.

NeoFighter 12.02.2006 22:57

@ilona-lackowska

Z ciekawosci sprawdzilem gdzie lezy Łąg. Macie cala Polske do przejechania :)

Proponuje Ilono zamiescic adres strony internetowej o Damianie i Twojej walce o jego przyszlosc w Twoim podpisie do postow. Wtedy kazdy bedzie mogl w latwy sposob o Was wiecej poczytac i obejrzec pokazna ilosc zdjec w galerii.

ilona-lackowska 13.02.2006 10:47

NeoFighter
Witam serdecznie tak racja mamy do przejechania całą Polskie dlatego czekam na pogode bo ślisko a jadę tylko z Damusiem a on nie bedzie chciał mnie wymienić . ;) Leniuszek.
I dlatego jak ktos z trasy chciał by poznać małego to nie ma sprawy bo i tak zatrzymuje sie więc przy okazji można by połaczyc przyjemne z pożytecznym.
Piszesz o podaniu strony do postów to muiała bym w profilu zaznaczyć ?
Pozdrawiam

ilona-lackowska 13.02.2006 11:00

Coś pokombinowałam ale nie wiem czy to o to chodziło

NeoFighter 13.02.2006 19:09

Cytat:

Napisany przez ilona-lackowska
Coś pokombinowałam ale nie wiem czy to o to chodziło

o, wlasnie o to ;)

andrzejj9 13.02.2006 20:45

Cytat:

Napisany przez NeoFighter
o, wlasnie o to ;)

hmm... teoretycznie o to, ale czemu podpis jest tylko przy ostatnim poście, a nie wszystkich? Przecież na tym forum zmiany w profilu automatycznie uwzględniane są przy wszystkim napisanych postach, a nie tylko tych od momentu zmiany..

Piterniel 13.02.2006 20:57

Ilość załączników: 1
Moze przez to? Jak nie ma podpisu to automatycznie ta opcja jest odznaczona?

MacGyver 13.02.2006 21:39

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Moze przez to? Jak nie ma podpisu to automatycznie ta opcja jest odznaczona?

Tak, dokładnie przez to :)
Jeżeli podpis nie był wcześniej zdefiniowany to przy redagowaniu nowego posta opcja "Pokazuj swój podpis" jest automatycznie odznaczana.

ThanatoS 13.02.2006 22:01

Hmm, to sie da zmienic, jezeli jest potrzeba to przestawie na wszystkich postach

Piterniel 13.02.2006 22:18

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Tak, dokładnie przez to :)
Jeżeli podpis nie był wcześniej zdefiniowany to przy redagowaniu nowego posta opcja "Pokazuj swój podpis" jest automatycznie odznaczana.

Po prostu wymiatam ;p

ilona-lackowska 14.02.2006 15:38

Witajcie.
Super że sie udało i znowu jestem troszkie do przodu :)
Ile ja sie rzeczy nauczę będąc z wami . Dzięki wielkie .

Chciała bym wam wszystkim złozyć serdecznie życzenia walentynkowe macie wspaniałe serce i życzę wam wielkich i nie skończonych miłośći .

ilona-lackowska 13.03.2006 14:53

Witajcie wszyscy smutno nam bez kontaktu z wami . Brakuje nam komputera by z wami pisać . Damianek ćwiczy i dziękuje wam wszystkim bo to dzięki wam ma taką szansę .
Pozdrawiam .

malaczarna 13.03.2006 18:24

ja caly czas myslami jestem z tym forum i z Wami:)

ilona-lackowska 30.04.2006 19:39

Witajcie Witajcie Witajcie
Jestem już z wami wróciłam i straszie jestem szczęśliwa bo mały zrobił duże postępy . Współpracował z rehabilitantami aż sami sie dziwili klimat bardzo mu sprzyjał spał w nocy i do ćwiczeń był wypoczęty a w domu potrafi przekrzyczeć całe noce . a to wszystko dzięki wam dzięki tak wspaniałym ludziom o wielkim sercu . teraz na kolejny turnus Damianek ma pojechać we wrześniu jak sie uda ale zrobie wszystko by sie udało . Jeszcze raz gorąco was pozdrawiam i mam nadzieję że będziemy teraz w wiekszym kontakcie .

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:29.