![]() |
Cytat:
Chyba już czas na :gerda: |
WItam wszystkich.
Mam kod do radia Blaupunkt sc202c ale nie wiem jak go wpisac :( na wyswietlaczu jest napisane SAFE. JAk to zmienic zeby mozna bylo wprowadzic kod ?? z gory dzięki |
Witam :]zablokowało mi się radio czy ktoś mógł by mi pomóc ?
jego dane to : Blaupunkt Bp6752v2210998 7646752310 Lugano rcr 87 Z gory dzieki ;) |
Cytat:
|
Witam :) dzięki za kod i będe tu wpadał często ,interesuje się elektroniką itd ..a te forum jest fajne no i przydatne
|
blaupunkt
Cytat:
|
potrzebuje kod do blaupunkta gr(f)pomocy
|
sorki g4(f)
|
Witam wszystkich.Mam radyjko z VW VENTO.VW BETA.Jego numerki to:VWZ1Z2P9110491,7 643 846 060 I JESZCZE JEDEN 1H0 035 152. Takie tylko znalazłem na obudowie.Czy mogę prosić o pomoc w odzyskaniu kodu?
|
dobra, faktycznie już wystarczy, podano linki do odpowiednich narzędzi więc... EOT :gerda:
|
blaupunkt radio - jak wklepac kod
hej mam do wklepania kod 7602 radio ma przyciski 1,2,3,4,5,6 czyli kod 1602 tak? a co z 0? jak to wpisac? a czy inne cyfry wpisuje sie normalnie czy tez jakies "kombinacje" sa ? nigdy nie mialem radia na kod dlatego nie mam o tym pojecia , a teraz kupilem astre I z niemiec i mam radio na kod...
|
Ja pozostawiam te tematy bez komentarza :|
|
Cytat:
klawisz 2 wciskasz 6 razy klawisz 3 wciskasz 0 razy klawisz 4 wciskasz 2 razy i na wyświetlaczu powinno pojawić się 7602 |
Co Was z tymi radiami napadło???
Takich tematów jest coraz więcej, a szukajki nikomu nie chce się uruchamiać... |
@namor podał rozwiązanie
Cytat:
@w4syl jak chciałbyś coś jesze dodac w tym temacie to napisz mi priva z prośbą o odblokowanie tematu :) Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:48. |