![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakies ciekawe wzory...
Szukam jakis ciekawych wzorow na piaskowana naklejke na szybke w obudowie..., poniewaz taki jeden qmpel mi moddinguje obudowe.. wstawi szybke itd.
tu macie linka z ta aukcja na allegro (z naklejkami) szukam jakis ciekawych wzorow jak tam sa :http://allegro.pl/show_item.php?item=22456262 tam podoba mi sie tylko smok i offspring... Bardzo prosze o znalezienie czegos ciekawego ![]() pozdro
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
Smartek nie chce cie obrazic ale przeciez to sa naklejki wiejski tuning ;/
Pozatym teraz juz sie nie nakleja sypu na okno tylko jesli juz do robi grawerke, no chyba ze naprawde cos fajnego trafisz ale mi sie to wogole nie podoba. Pozatym te naklejki sa dosc male. A jak juz chcesz koniecznie naklejke to sobie popatrz na strony o tatuazach moze ci ktos na zamowienie cos zrobi.
|
|
|
#3 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Cytat:
Smartek rowniesz sie nie obraz....heh ale ja tez tak mysle......
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
serio? mi sie wydaje, ze to ladnie wyglada
![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
popatrz sobie na moded-kompz
http://www.metku.net/ http://forums.bit-tech.net/ ja cie nie namawiam do rezygnacji z nakiejki ale najpierw popatrz i zobacz co sci sie podoba.
|
|
|
#6 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
eh, nalepka na szybe to tak jak nalepka na fiacie albo poltku: Pioneer Car Audio System, a w desce siedzi wypasiona Unitra
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Mój kolea ma takową naklejkę... Mnie się to nie podoba, ale on znów twierdzi, że to jest super. Ja takiego czegoś nie polecem, a pozatym szybko się takie naklejki zdzierają...
|
|
|
|
#8 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Zgadzam się z kolegą barraqda, ze te wzorki sa kiepskie.
Trzeba poszukac czegos wymyslnego (jakies smoki np., znaczek BioHazard.) I jak juz to dremelem wyzlobic w plexi, a nie naklejac. Naklejka to beznadzieja. Jak wyzlobisz w plexi i dasz neony albo diody od dolu po prostej to ten znaczek bedzie swiecil a naklejka nie. Poza tym co to za przyjemnosc nakleic i sie ma. Ja jak moduje to do glupich diod sie zbieram troche czasu, potem robie pare godzinek i efekt koncowy jest super (lutowanie, zamocowanie) a nie pojscie na latwizne i kupienie obudowy,diod w sklepie ktore maja juz zaczepy, elegancko sa zamontowane.itp. oczywiscie sa swietne gadzety takie jak panele CoolerMaster Aerogate II.
|
|
|
|
#9 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prawda jest taka ze sam chce tuningowac kompa, ale bedzie to raczej prosty LED zamaist katody i tez nalepka na okienku domowej produkcji. Rzeczywistosc jest prozaiczna : nei mam pieneidzy na wymyslny tuning, a jak koledzy racza to nazywac "wiejski" mnei w pelni zadowala...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytuje TainteD-SouL'a: "Jeżeli którykolwiek z Was "profesjonalnych" moderów ma pretensje do naklejek, które wyrabiam to niech mi to powie na GaduGadu - 5204529. A jeżeli ktoś ma wątpliwości co do jakości w/w to niech wie, że są one wyrabiane na folii piaskowanej kategori A (najlepsza - 40zł za metr) i cięte na ploterze (koszt takowego ok. 50 000zł . Cwaniaki - jak wam sie nie podobają wzory to dajcie mi lepsze, bo mi sie nie chce szukać a i interes na obecnych wzorach mam, bo ludzie DAJĄ SWOJE - ktoś sie odważy pogadać na GG? :-D. Zapraszam 5204529"
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
smartek ja mowie ze to jest festyn a nie ze wzor jest zle zrobiony. Ja jak rzeznacze kase an okno to ***ne grawerke i tyle no chyba ze potne blache w super wzor. Dlamnie to on to moze nawet laserem wycinac w srebrze ale i tak mi sie niebedzie podobalo.
|
|
|
#12 | |
|
Byle przeżyć...
Data rejestracji: 21.03.2004
![]() |
Cytat:
bo wg mnie one wygladaja ladnie a nie kazdego stac na grawerunek laserowy wiesz? To jednak 50-60zł a i wyryć dremelem też nie każdy umie Ps. Fajnego masz kompa (serio) |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() |
jeszcze mozna samemu zrobic piaskowanie, pod warunkiem, ze ma sie dostep do kompresoera i pistoletu piaskujacego.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
przeklina i nabija posty
![]() |
zalezy o ktorym kompie mowisz ale dzieki, a dremelek mi sie zepsul jak teflonowego mousepada robilem.Nie przepadam za takimi masowkami. Naklejka moze sie oderwac, jest mala chyba ze sobie zamowisz ale wtedy juz wiecej niz 30 zl kosztuje. A co do cen to za 100 zl koles sobie wygrawerowal na obudowie pierscien + mape srodziemia + cos jeszcze (3 strony obudowy). Nikt nie kaze wycinac w x3mfactory. update ta jak bym mial dostep do pistoletu to bym sobie airbusha zrobil a tak 100-150 zl za bok koles chce. __________________________________
|
|
|
#15 |
|
![]() |
hmmm a sie zastanawiam, czy nie poszloby to na pistolecie do lakieru, przeciez ma regulacje strumienia, co za tym idzie mozna zmienic wielkosc otoworku... tylko ze nie wiem jaka jest srednica piasku do brushera
|
|
|
|
![]() |
|
|