![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
Jak do wypalanego Iso (200MB) dodać pliki po sesji?
Mam plik iso, ktory zajmuje na CDR niewiele ponad 200MB... A mnie mimo wszystko szkoda tych 500, ktore zostaja
![]() Z gory dziekuje! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... jeśli nie zamknąłeś płyty przy nagraniu, to otwórz nową sesję i dograj, jeśli zamknąleś ... to już tak zostanie (przynajmniej w Nero).
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
po zakonczonej sesji to ja bede sobie procentow dodawal z pelna premedytacj i bez obietnicy poprawy [przyspieszylem tok studiow i robie na raz 2 semy - mam 7 egzaminow w sesji z tego 2 sa tego samego dnia]
a jesli chodzi o temat - tak jak powiedzial Zetoxa wyzej - w Nero sprowboj zrobic new->ISO->continue mulstisession kiedy pokaze ci sciezki na plycie, wybierz najnizsza i kliknij OK jesli cos pojdzie nie tak Nero bedzie o tym glosno krzyczal
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Tak wiec wszystko byloby jak nalezy, gdybym mogl nie zamykac plyty przy nagraniu... Problem w tym, ze 'Finalize CD' jest zaznaczone i nieaktywne wiec nici z mojego probowania...
Zastanawialem sie juz nad wypaleniem tego na CDRW, otworzeniu sesji, dograniu i pozniejszym skopiowaniu calosci na CDR. Ale wtedy by mnie pewnie dopadly zabezpieczenia przy kopiowaniu... Jak by sie nie krecic... ![]() Powinien byc jakis latwiejszy sposob... Jezeli ktos go zna ;D bardzo prosze o pomoc... Zastanawia mnie tylko dlaczego "Finalize CD' nie można odhaczyć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
czy to iso to przypasdkiem nie jest heroes4 CD2?
![]() wiec tak - jesli masz plik iso na dysku, podmontuj go deamonem, zgraj pliki beszczelnie na dysk i nagraj jako zwykla plyta multisesyjna - iso nie przechowuje ZADNYCH informacji o zabezpieczeniach wiec tym sie nie martw [tylko pamietaj o nadaniu odpowiedniej nazwy LABEL] jesli za CD jest juz nagrane i chcesz dograc sobie cos do tej plytki to patrz poprzednia odpowiedz
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Ten plik to GTA3cd1
![]() Mysle, ze to przejdzie...tylko co to jest Deamon?! Mniemam, ze cos jak winiso i rozpakuje tym plik .bin na dysk... Winiso dziala, ale slyszalem, ze nie zawsze odczytuje wszystkie dane z iso i zwyczajnie marnuje pliki. Ponoc deamon jest pod tym wzgledem lepszy, tylko gdzie to znalezc? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Daemon to wirtualny CD-Rom masz tu link do downloadu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
che che....fajne i przydatne
![]() Mysle, ze stad juz bedzie z gorki ![]() Pozdrowienia... i dziekuje wszystkim za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
wrocławskie (polskie) drogi... | andrzejj9 | Off topic | 117 | 13.09.2010 14:09 |
11 Wrzesnia WTC | andy | Off topic | 51 | 22.11.2006 21:34 |
Jak dodac pliki i foldery do obrazu CUE/BIN lub ISO (mixed mode) | TombRaider | Napędy optyczne CD | 4 | 05.03.2003 08:13 |
Jak dodać pliki do obrazu CD | Boy | Napędy optyczne CD | 0 | 14.12.2000 18:14 |