Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Blood Omen: Legacy of Kain (https://forum.cdrinfo.pl/f5/blood-omen-legacy-kain-9118/)

ZiP 29.07.2002 22:30

Ilość załączników: 1
Gdy już zainstalowałeś patcha, to w domyślnym katalogu "C:\Program Files\eDonkey2000" znajdziesz dwa pliki exe - gd (1,07 MB) i gdonkey (38 KB). Uruchamiaj osła zawsze przez pliki gdonkey.exe - jest to loader, który czuwa w tle i dodaje linki do zakładki download. Dla pewności zainstaluj to, co zamieściłem w załączniku.

EDIT: Sorry, nie zauważyłem i powtórzyłem załacznik...

Mlody-San 02.08.2002 18:49

Zainstalowalem fix, odpalam przez gdonkey.exe klikam na linki Zipa ale dalej wyskakuje This is not a valid ed2k-link.

A tak wogule to jak sie tym polaczyc?

Mlody-San 02.08.2002 19:54

OK miales raceje bylo %20
W notatniku tam gdzie bylo %20 dalem odstep i potem copy ale gdzie mam to PASTE (WKLEJ)?

Mlody-San 02.08.2002 19:59

Przypadkowo udalo mi sie polaczyc (connected) i ustawilem download twoch filmow ale pisze Queued (czyli w kolejce). Jak dlugo bede musial czekac? Czy oplaca sie wogule czekac? Czy to wogule zacznie sie kiedys sciagac?

Mlody-San 02.08.2002 21:08

ID? A gdzie to sprawdzic.
Probuje sie polaczyc ale caly czas pisze can't connect i probuje dzie indziej ale die indziej jest to samo i tak o kolo macieju :-)
Aha w Max download speed i upload speed i line speed mam napisane 0 - to znaczy ze program automatycznie to wykryje. Czy tak ma byc? Bo nie zabardzo wiem jaki jest max u mnie. Myslalem ze 200 KB/s ale dzisiaj na KaZaA mialem ponad 210 KB/s.

Mlody-San 02.08.2002 21:10

O juz wiem gdzie jest ten znak zapytania
pisze ID: 0
Dzisiaj sciagnalem aktualna liste serverow z "szeer riaktor" :-)

BD 02.08.2002 23:52

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

gra byla zarabista tylko zlamalem plyte... :(

napisz do dystrybutora np CENEGA POLAND w takim przypadku odsyla dobry nosnik i po problemie

Mlody-San 03.08.2002 16:21

Nie na pewno nie pomylilo mi sie :-)
Tak mam ponad 1Mb lacze.
Jest to przez kabel. Problem w tym ze jestem na wakacjach w Kanadzie (Toronto) i w polsce moge o czyms takim pomarzyc :-(
Powiedz mniej wiec dzie to mam skonfigurowac.

lopus 03.08.2002 17:12

Ilość załączników: 1
Cytat:

sam mam rip'a - myslalem ze full, ale jednak, poszukaj w sieci eDonkey (www.sharereactor.com), w KaZaa, ew. sprawdze czy nie ma tego moj znajomy ftp (zreszta byla tu niedawno puszczona przez kogos lista z ftp'ami zagranicznymi, na niektorych byly niezle cukiereczki (jak wroce do domu i nie zapomne to przypomne ja tutaj))

a tak swoja droga - nie ma ktos Warhammer: Chaos Gate?? - szukam tego bezskutecznie od 2 lat (lacznie ze sklepami zeby nie bylo) i nic...
gra byla zarabista tylko zlamalem plyte... :(

na eDonkeyu powinno byc

Widzę Sid że jesteś fanatykiem Warhammera,myślałem że mam Chaos Gate ale nie .To coś innego-Warhammer:Shadow of the Horned Rat z 1995roku.Słyszałeś cos o tym ? Instalka=73mega.
Zainstalowałem działa w 256 kolorach

lopus 03.08.2002 17:36

Mam to na składance pirackiej kupionej z pierwszym pecetem w 1995.Nie mam servera,ale komp jest włączony non -stop (SDI)i przez Kaazee może byś mnie wykrył.NP:nazwe plik w specyficzny sposób żeby nie było faka.

ZiP 11.08.2002 22:05

Hej, jeśli doszliśmy już do tematu "gierki na życzenie", to może wiecie, skąd ściągnąć "The Incredible Machine - Contraptions"? W eDonkey i KaZaA nia ma...:(

ZiP 11.08.2002 22:54

Cytat:

A SKAD TO MASZ!?!?!?!?
Sid, zdaje się, że mam to, czego szukasz. Chyba jednak słabo szukasz, bo wspomniany Warhammer: SOTHR znajduje się na www.filemirrors.com , a konkretnie tu i tu. To jest właśnie to (sprawdzałem), nie żaden fake, jednak miałem problemy z instalacją na Win XP, więc nie wiem, czy dziala na 100%. Zajmuje 28 MB.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:25.