![]() |
Ilość załączników: 1
Gdy już zainstalowałeś patcha, to w domyślnym katalogu "C:\Program Files\eDonkey2000" znajdziesz dwa pliki exe - gd (1,07 MB) i gdonkey (38 KB). Uruchamiaj osła zawsze przez pliki gdonkey.exe - jest to loader, który czuwa w tle i dodaje linki do zakładki download. Dla pewności zainstaluj to, co zamieściłem w załączniku.
EDIT: Sorry, nie zauważyłem i powtórzyłem załacznik... |
Zainstalowalem fix, odpalam przez gdonkey.exe klikam na linki Zipa ale dalej wyskakuje This is not a valid ed2k-link.
A tak wogule to jak sie tym polaczyc? |
OK miales raceje bylo %20
W notatniku tam gdzie bylo %20 dalem odstep i potem copy ale gdzie mam to PASTE (WKLEJ)? |
Przypadkowo udalo mi sie polaczyc (connected) i ustawilem download twoch filmow ale pisze Queued (czyli w kolejce). Jak dlugo bede musial czekac? Czy oplaca sie wogule czekac? Czy to wogule zacznie sie kiedys sciagac?
|
ID? A gdzie to sprawdzic.
Probuje sie polaczyc ale caly czas pisze can't connect i probuje dzie indziej ale die indziej jest to samo i tak o kolo macieju :-) Aha w Max download speed i upload speed i line speed mam napisane 0 - to znaczy ze program automatycznie to wykryje. Czy tak ma byc? Bo nie zabardzo wiem jaki jest max u mnie. Myslalem ze 200 KB/s ale dzisiaj na KaZaA mialem ponad 210 KB/s. |
O juz wiem gdzie jest ten znak zapytania
pisze ID: 0 Dzisiaj sciagnalem aktualna liste serverow z "szeer riaktor" :-) |
Cytat:
|
Nie na pewno nie pomylilo mi sie :-)
Tak mam ponad 1Mb lacze. Jest to przez kabel. Problem w tym ze jestem na wakacjach w Kanadzie (Toronto) i w polsce moge o czyms takim pomarzyc :-( Powiedz mniej wiec dzie to mam skonfigurowac. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Zainstalowałem działa w 256 kolorach |
Mam to na składance pirackiej kupionej z pierwszym pecetem w 1995.Nie mam servera,ale komp jest włączony non -stop (SDI)i przez Kaazee może byś mnie wykrył.NP:nazwe plik w specyficzny sposób żeby nie było faka.
|
Hej, jeśli doszliśmy już do tematu "gierki na życzenie", to może wiecie, skąd ściągnąć "The Incredible Machine - Contraptions"? W eDonkey i KaZaA nia ma...:(
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:25. |