![]() |
... no to qrde jest źle :-o :-o :o
|
a może tu http://www.amstaf.dmkproject.pl/forum/
sie przenieście |
Cytat:
|
Cytat:
|
Patrix! jak mi przykro a myslałem ze mi sie cos powaliło w kompie ja siediząłem w sumie na 3 foram cdrinfo,broader i moje autorskie :D no cóż tak kolej rzeczy! To tyle - szkoda!
|
Trudno :'( niech i tak będzie RiP. A wszystkich tęskniących za odrobiną dreszczyku :chytry: zapraszam do podziemia ;p
zawsze do usług d@nielski |
Przygotowuje cos dla wybranych... i zaufanych ;) - ale o tym narazie cisza :)
Mysle, ze Patrix nie bedzie mial tego za zle :) |
odpowiedz jest w pierwszym poscie
boarder juz nie bedzie warezem jak chcecie aby istanial i abym nie skasowal go w 100% to jakis nowy temat ?? ... no i ktos musi tam zagladac |
Bez podawania linkow to juz nie to.... a moze faktycznie ktos by zalozyl nowy boarder!? Patrix.... dla czego usunąłeś boardera???
|
Moze boarder ale bez podawania linkow, np. Wyszedl nowy Alcohol 120% wersja 2.0. Ale i tak to kosmos. ;(
|
Cytat:
Sa jakies pomysly na nowy temat ?? hehe pewnie jedyna renoma forum to temat warez :D |
Czyli nie warez???
Jak by co to można nowego boardera założyć... ktoś inny (np. ja ;) )by założył forum i byłby boarder! |
boarder moge ozywic ale pod innymi tematami ;)
tylko wraz z kasacja dzialow skasowaly sie konta |
Cytat:
Nastaja ciezkie czasy... :( |
Szkoda :(. To bylo naprawde dobre forum. Zagladalem tam codziennie. Mozna tam bylo dostac duzo swierzych rzeczy ;). A teraz???
Co my teraz zrobimy bez boardera :(. Powiedz tylko co cie do tego zmotywowalo. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |