![]() |
- Szpilka dobrze mowil o mistrzu
- Mistrz mowil od poczatku, ze KO, ze to gowno nie przeciwnik - Szpilka dalej dobrze mowil - az peknal - Wilder juz tak dobrze face to face nie wygladal. Z Wilderem wygral Zimnoch w czasach amatorskich :) A Zimnoch - Szpilka to bardzo wyczekiwana walka w polskim boksie :D |
Z tego co widzę to dostał w*******u..
Ten cios był aż taki mocny? (nie widziałem walki jeszcze) |
Cytat:
|
Ed daj spokój...
Co do walki, to do feralnego momentu nie było źle. Artur walczył ambitnie, cały czas próbował. Niestety to nie wystarczyło, a Wilder pokazał że nie jest mistrzem z przypadku. Mam nadzieję, że Szpilce nic się nie stało, bo nokaut wyglądał strasznie. Właśnie czytam, że Szpilka pisze ze szpitala, że wszystko OK. |
Cytat:
|
No nie bardzo wiesz. Oceniasz zawartosc pudelka po papierze w jaki jest to owiniete?
Walka OK, nie pajacowal, staral sie cos robic (od 4 rundy). Wyszly dwa ciosy, prawy Wildera, lewy Szpilki. Szkoda, ze brazowy byl szybszy. |
Do momentu KO, Szpila przegrywał na punkty, u wszystkich, trzech sędziów.
|
Cytat:
Wstydu nie przyniosl w kazdym razie. |
Obejrzałem w końcu walkę, Szpilka nie maił szans, za mało tatuaży, Wilder cały wydziergany. ;p
Wstydu nie przyniósł. |
No nie przyniosl. Szkoda, ze Wilder akurat byl szybszy, bo ten lewy byl calkiem dobry.
|
Nikt Glowki z Cunnem nie ogladal ? :D
|
Za późno, nie miałem siły czekać.
Poczytałem i ponoć dobrze mu zasadził. |
Tak kilka razy. 4 razy dechy, 2 solidnie, 2 takie se ;]
|
Walka Szpilki dla mnie nudna, Szpilka bardzo dobry, ale jego rywal przyszedł przegrać, bo o co może chodzić komuś, kto się tylko broni?
Izu, to miły chłopak, ale ludzie się go chyba boją, bo zanim się rozkręcił, to mu przeciwnik zwiał. :haha: Krew się trochę lała, więc kilka walk wygranych z powodu kontuzji przeciwnika, mało porywające. Najlepsza i najtwardsza walka wieczoru, to Ewa Piątkowska vs Maria Lindberg. Cóż, takie mamy rurkowe czasy, że dziewczyny nadają ton w boksie. :szczerb: Publiki jak na lekarstwo, chyba nawet 10 000 nie było. :sciana: Organizator dołożył do imprezy, oj srogo dołożył, przynajmniej na poziomie Stadionu Narodowego, ale cóż, teraz rządzi TV, więc pewnie na swoje wyszedł. :] /Najśmieszniejszy był żabojad, co wyleciał z ringu i nóżka go po tym bolała, już nie wstał. :haha: http://static.pokazywarka.pl/n/0/9/e...76125_orig.jpg |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:02. |