![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.09.2005
![]() |
boot cd
jakimi programami mogę stworzyc boot cd?
nie chodzi mi o to zeby przez nero i dodac boot z kad chce chodzi mi o to ze mam troche gier i programów pod dosa i chce aby na cd zrobic menu z wyborem programu gry i zeby dalo sie uruchomic. czy takie boot cd to moga byc "boot dvd" czy tylko cd? a co do tego wyzej to podajcie linki do programów jesli znacie jakies z tym zwiazane troche pomotałem ale mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzilo |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Myśle, że dobrym rozwiazaniem bedzie odpalenie dyskietki startowej z dysku CD, zapisanie na niej programu Notron Comander (teraz Total Comander) i odplanie z niego gier. Jak dla mnie najprostsze
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BLACK METAL
Data rejestracji: 13.06.2005
![]() |
No stary, menu takie to musisz sobie napisac np. w TURBO PASCALU albo .BATcikoo jakims
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
a nie ma jakis programów co tworza menu jak front page www??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
nie ten jezyk :/ ang i niem jeszcze moga byc ale ruskiego to nieznam
moze jakas podobna strona w innym jezyku?? (po obrazkach widze ze to chyba to co mi potrzeba) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
u gory masz do wyboru jezyk strony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
a czy coś takiego da się zrobić za pomocą systemu win98?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Poważny używkownik
Data rejestracji: 16.02.2005
![]() |
TUTAJ jest m.in obraz dyskietki startowej z przystępnym menu - można ją przerobić za pomocą programu WinImage - dokładniej pliki:
config.sys autoexec.bat "inne".bat - można dopisywać nowe pozycje, wykasować niepotrzebne pliki itd. jezeli masz z tym problemy napisz mi na PM listę programów jakie chcesz (i zmieszczą ci się) miec na płycie (najlepiej pełne scieżki do plików wykonywalnych - exe/com) to ci przesle obrazik do podmontowania w Nero edit--- No jeżeli tych programów jest więcej niż np. 30 i z różnych kategorii to lepiej sie poruszać Commanderem - to jest jednopoziomowe menu
![]() Ostatnio zmieniany przez MQs : 05.09.2005 o godz. 10:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Cichy mod
![]() ![]() |
I tak dalej sądze, że emulacja dyskietki startowej Plus Norton Commander to najlepsze rozwiązanie
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Edytujesz Autoexec.bat i wpiszesz tam sciezke razem z .exe do Norton Commandera
![]() A tutaj obraz dyskietki : http://rapidshare.de/files/4751566/dyskietka.IMZ.html Link do NC : http://www.abandonia.com/utility/NC.zip
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 05.09.2005 o godz. 16:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
To lubie - rzetelnie i konkretnie. thx Piterniel
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.09.2005
![]() |
a da sie zrobic by mogl wybierac czy chcem odpalic bootwanie XP'ka czy Ghosta? mam te dwie plytki wolalbym jedna DVD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|