![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.08.2008
![]() |
Braun Cruzer 4
Witam wszystkich,
Jest to moj pierwszy post na tym forum dlatego prosze o wyrozumialosc ![]() Poszukuje opini na temat golarki braun cruzer 4. Czy ktos na tym forum moze sie na temat tej golareczki wypowiedziec ?? Chcialem ja zakupic bo zalezy mi na modelowaniu brody, a nie chce uzywac dwoch maszynek jak teraz jedna do zarostu druga do golenia. Chialbym miec wszystko w jednym. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Nie wiem - ja swoje p***322;yty trzymam w czysto***347;ci i ***380;aden mech, krzaczory, i inne takie - absolutnie nic na nich nie wyros***322;o. Niestety nie umiem pom***243;c.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja dla odmiany - wcale sie nie gole.
Serio. -jedna korzysc, nie wydaje pieniedzy na golarki, kremy i inne xxxxxxx kosmetyki ![]() -druga, ...chorela, zapomnialem ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
widze ze jestescie bardzo pomocni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma za co!
Chetnie pomagamy potrzebujacym - juz tacy jestesmy! (powiem nawet - mamy to we krwi ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powiem wi***281;cej, mamy to zakodowane w genach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
to widac na pierwszy rzut oka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[Test] SanDisk Cruzer Micro U3 8 GB | Misiek4 | Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB | 1 | 25.02.2009 22:35 |
[Test] SanDisk Cruzer Micro U3 4 GB | MacGyver | Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB | 3 | 22.05.2008 18:46 |
SanDisk U3 Cruzer Micro 2 GB, a Windows Vista | madmax2 | Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB | 6 | 03.04.2008 17:26 |