![]() |
Witam !
Dla mnie brzuszki[ek] - był jest i bedzie wiec .... ;) |
Witam ponownie. Dobrze, że jesteś.
|
Witam ponownie Brzuszki :jupi: :uscisk:
Ciesze sie, ze jestescie znowu z nami :) |
No to jesteśmy w komplecie.
I bardzo dobrze.:jupi: |
dzięki ThanatoS, brzuszki ruuuleeez, kamień spadł mi z serca prosto na stopę, więc parę dni pokuśtykam 8) :) :cool:
|
słowo się rzekło
:'( dwa tygodnie złego słowa na modów z mojej strony nie wympsknie się spod klawiszy, nawet do Bartka, za którym już się stęskniłem
Witam cie Jahu ponownie i Justyne też ( będę tym razem szybszy od Zetoxy:D ). |
Fajnie ze nadal jestes - jestescie (pozdro dla Justyny :) ).
Coz, powiedzialem sobie ze nie bede wiecej zabieral glosu w podobnych pyskowkach. Ostatecznie nie zdazylem sie dopisac z poparciem do topicu z "przemysleniami" bo juz wisiala klodka. A Twoje zlozone poczucie humoru... hehe nie martw sie, wiekszosc wielkich tego swiata nie byla rozumiana ;p || Tak nawiasem juz mowiac to twoj bananek od Thanatosa byl czasowy czy trwaly, bo wlasciwie to nie wiem jakie ich rodzaje maja w zanadrzu nasi modowie? PS Troche tu mialem napisane odnosnie ostatnich wydarzen na forum, ale ostatecznie zdecydowalem sie to wyciac zeby nie dac pretekstu do kolejnych uniesien, a bylo tam troche i na userow i na moderatorow wiec z pewnoscia nie pozostaloby bez odpowiedzi. :peace: :peace: :peace: |
Re: Brzuszki witają !
Cytat:
dziękuję wam cmooooki |
a ja nie bedę się z Brzuszkami witał
. . . . . .. . . . . . bo sie z nimi nie żegnałem :) miło znajomgo awatarka znów zobaczyć |
Milo Cie "widziec" brzuszki :glaszcze: :jupi: :jupi:
|
Ja i moja lepsza polowa bardzo się cieszymy z twojego powrotu :jupi: :jupi: :jupi:
|
FAjnie Brzuszki :D:D:D Cieszęsięz powrotu ;)
|
Hey,
witamy NOWEGO! 8) |
ja rowniez bardzo sie ciesze, ze Brzuszki
wrocily. Ciezko mi bylo ze swiadomoscia, ze przy okazji nazwijmy to: mojej sprawy forum zostalo zubozone o uzytkownika zupelnie z tym nie zwiazanego Witam ponownie!:jupi: |
Witka dobrze że wreszcie sie pojawiłeś. A poczucie humoru jest jak pupa, każdy ma swoje....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:51. |