![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#12 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@Ormianin, a muszę to tłumaczyć ? aqrat ja nie jestem prawnikiem i zacytowałem CAŁEGO posta z PRZPISAMI I CZYJĄŚ INTERPRETACJĄ (nie wiem czy tamta jesrt słuszna czy ta którą Ty podałes lecz jak już wspomniałem to nie moja działka
![]() mnie osobiście aqrat nie bawi to cała awantura wywołana przez "wybiórczą" bo jak dla mnie ma ona aspekt propagandowy i jako tak pojęta odniosła sukces co musisz przyznac natomiast proponuję JESZCZE raz przeczytać mojego pościka i pominąć komentarze do przepisów a okaze się że wychodzi to samo co wTwoim poście ![]() mnie osobiście bardziej interesowały przepisy dotyczące audiovideo ![]() BTW a tak zapytam jak się to ma do czystego dziewiczego kompa i sterty "krzywego "softu w koncie pokoju a i jeszcze jedno sama definicja kopi bezpieczeństwa nośnika instalacyjnego to baaaardzo ciekawa sprawa ( vide stanowisko m$) BTW że tak zapytam jesteś może fanem filmów katastroficznych lub psychologicznych dreszczowców or horrorów? ![]() i tym optymistycznym? 8) ![]() ![]() BTW3 dlaczego TWój cytat jakos mi tak przypomina to co czego się powinno w firmach trzymac? ![]() BTW4 większośc znajomych parających się zawodami związanymi z prawem /obydwie strony barykady ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 27.11.2003 o godz. 23:48 |
![]() |
![]() |
|
|