![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Był sobie kiedyś fajny bank
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprawa jest bardziej złożona-właściciel BRE( właściciela Mbank) to Commerzbank prawie trup uratowany i częsciowo znacjonalizowany przez rząd Niemiec,więc doi frajerów którzy się dają i nie mają żadnej ochrony ze strony instytucji do tego powołanej-Nadzór Bankowy,ale to wina naszych rządzących którzy trzęsą portami przed zachodnimi instytucjami bankowymi -wiadomo przeciez kto finansuje ich kampanie wyborcze- przecież nie za darmo?Ale o tym gówno prawda przecie nie pisze!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie widziałem jeszcze banku, który nie robiłby w konia na kredytach ...
teraz i tak jest sielanka, za Balcerowicza to była masakra kredytowa ![]() pozdrawiam ps. sam wyznaję zasadę że nigdy w życiu nie wezmę kredytu na nic, jeśli nie mam na coś pieniędzy to tego nie kupuję, wolę mieć niewiele za to w pełni swojego, a nie pogrążyć się na dziesiątki lat i dygotać jak tylko gorzej z pracą ...
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Widac styl wyborczej.
Kolesie jak pisali nabrali kredytu na kilkaset tysiecy we frankach. Bylo ok do czasu gdy zlotowka stala wysoko. Teraz poleciala na leb na szyje i robi sie placz bo raty sie zwiekszyly. Jak to sie mowi za glupote sie placi. Myslicie ze dlaczego kredyty we frankach maja nizsze oprocentowanie? chodzi przeciez o ryzyko kursu walut. Mozna wyjsc na tym bardzo dobrze albo sie przejechac. Jakby brali kredyt w zlotowkach to tego tematu by nie bylo. Druga sprawa nie podoba sie? To moga smialo isc do innego banku... ale dlaczego nie ida? Oj po prostu raty by mieli jeszcze wieksze. Zbieraja teraz ludzi zeby inny bank dal im lepsze warunki bo przeciez reszta jest drozsza. Kolejna sprawa w dobie kryzysu i zmian w pobieraniu franka faktycznie koszty wzrosly Faktycznie jesli stopy sa podnoszone to i % kredytu idzie odrazu w gore ale jesli ida w dol stopy to jakos kredyty zbyt szybko nie tanieja... ale to jest w kazdym banku a nie tylko w mbanku. Artykul jest mocno przesadzony... nawet mozna powiedziec ze wrecz sponsorowany przez inne banki. Moze odrazu podajmy do sadu NBP za to ze zlotowke tak mocno obnizyli? przeciez to jest skandal!! smiac mi sie chce. Niestety wiekszosc przeczyta i odrazu sobie wyrobi opinie ze mbank to zlo... to tak jak na forach sa juz legendarne problemy z radeonami. Wkoncu Radeon PROBLEM. Wystarczy tylko to co sie czyta troszke przeanalizowac ale po co? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dalej jest inteligo (tutaj mi nic takiego nie wzieli)
i osobno ipko (tu tez nie zabrali) u mnie co miesiac 99gr biora, na obu
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako, że tamto skasowałem a już demek odpisał, to napiszę, że to jest opłata roczna za obsługę karty przez pko i wg tego co mi powiedzieli na infolinii dotyczy wszystkich kart wydanych lub wznowionych po 2006. W cennikach tego nie ma, szukam teraz aktualizacji regulaminu który mi kiedyś przysłali a ja go oczywiście nie czytałem.
Znalazłem, jednak jest w cenniku. Cytat:
Ostatnio zmieniany przez pops : 30.01.2009 o godz. 16:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
Porwany ?? | MacGyver | Humor | 44 | 12.10.2008 01:22 |
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) | Kasprzak | Humor | 4225 | 11.07.2005 12:59 |
Belka: Zadanie specjalne wykonam, czyli PZU sprzedam pilnie kolegom | kraluk | Off topic | 7 | 04.07.2004 19:23 |
Był sobie SD2 | -=OLI=- | Napędy optyczne CD | 2 | 17.11.2001 01:06 |