![]() |
Cytat:
|
to moze zle sciagnoles :>
ja tez mam prolinka karte tylko na ukladzie conexant 2388 i zadnych problemow ze sterami nie mialem |
Cytat:
|
no to nie wiem dlaczego nie mozesz ich zainstalowac :(
a sprawdz na karcie jaka masz wersje karty bo to jest wazne do driverow |
Cytat:
A jakby mi sie udalo zainstalowac te drivery to jakim programem oglada sie tv i jakim sie dokoduje ten canal pozdro |
A zna ktos jakies dobre forum na ten temat?? bylbym wdzieczny wiem ze kiedys widzialem na jakims forum ale zapomnialem dodac do ulubionych
Pozdro |
|
chyba nie o to mi za bardzo chodzilo
|
Cytat:
http://www.prolink.com.tw/2003/engli...timedia.htm#XP |
no juz zainstalowalem ale mam teraz problem z dzwiekiem nie mam dzwieku wogole sprawdzalem w more tv
Pozdro |
Cytat:
mam wlasnie avera 303 na CX23881-27 i jeszcze mi sie nie udalo znasz ten patent?? ja znalazlem kilka opisow w necie, ale niegdzie nie moge znalezc softu potrzebnego |
a ktos mi moze powiedziec jak tym more tv rozkodowac canal +jak funkcje dekoder mam nieaktywna??
|
Cytat:
a i dzwieku w nich nie ma a nawet jak odkoduje dzwiek sam - chodzi ok ale jak zalaczek ktorys z tych to dzwiek ucieka :( |
Cytat:
tak myslalem. Ten chip juz jest na rynku dosc dlugo i dziwi mnie, ze sie jeszcze nie doczekal pozadnego softu |
wiem wiem tez nad tym ubolewam bo chetnie rozkodowalby cos :)
nawet chcialem ostatnio kupic cos na bt 8x8 zeby rozkodowac - ale teraz sa wazniejsze wydatki i narazie plan zostal odlozony na pozniej :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:35. |