![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
Cdi plus w Dialogu
Mam pytanie do posiadaczy cyfrowego łącza ISDN w
sieci Dialog"Cdi+" Prawdopodobnie obecnie montowane są modemy firmy Intracom NetMode.Do tej pory były Elcony i Aethry.Czy ktoś kto ma już zamontowany ten najnowszy mógł by napisać jak działa i czy są z nim jakieś problemy? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
hmm... ciekawe, bo mam modem Aethry i nie jestem happy z niego
![]() a to dlatego, ze sie doslownie wiesza pod kontrola WinXP jak tylko cos wysylam np. przez OE ![]() moze zarzadam wymiany i jak bym dostal ten nowy to bym moze cos tu skrobnal ![]()
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
no wiec mam INTRACOM, po wczesniejszym używaniu AETHRY.
Wiec tak: wizualnie nie prezentuje sie ładnie, poprostu jest brzydki ![]() Ma przydatny przycisk RESET którego nie miała Aethra i aby zresetować modem trzeba bylo dzwonic do Dialogu. Poztym windows CZYTA go odrazu jako 128Kbps (w przypadku Aethry było to 115) - ale modem i tak działa 115Kbps bez pewnych ustawień. Co by tu jeszcze ...wiesza sie troszke. ale niemam pojecia czy to wina modemu czy systemu. OO... i jeszcze jeden plus, w przypadku Aethry dostalem: Modem, Kabel i Dyskietke. W przypadku Intracom jest to ładne pudełko, Modem, Kabel, Cd, jakies instrukcje, śróbki i inne bzdety. PZDR
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
Sayan ->pamiętam że jeszcze nie tak dawno ludzie urzywający Elcona narzekali na niego ,chwaląc jego następcę Aethre .Teraz widać przyszedł czas na ten trzeci model.Napisz czy masz go podłączonego przez USB ,czy przez port com. Myślę że jest prosty w zainstalowaniu ,czy tez istnieje potrzeba zdania się na monterów z Dialogu?
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
NIEMA SZANS POŁACZENIA TEGO MODEMU PRZEZ USB !! znaczy sie model niby ma wejście i kable na takie rzeczy, ale to poprostu nie działa (w dialogu ofkors) ![]() Instalacja to tylko w granie sterownika nie ma z tym najmniejszych problemów ! pzdr
![]() |
![]() |
#6 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
CDI+ to chyba tylko różnica w tym iż dostaje się modem z USB, w przypadku starszych modemów tylko com (ewentualnie z dopalaczem)
Ostatnio zmieniany przez paput2000 : 12.11.2003 o godz. 20:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|