![]() |
u dawno to bylo za gorami za lasami ........... :D ale fajnie bo juz za lasami i zegar nadal tyka :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Szkoda,że nie mieszka we Wrocku, już bym tam był i pomagał :).....Rzuciłbym te Princessy :) |
Cytat:
Ech to były czasy ...... btw potrzebuje pomocy kogoś ze Szczecina, - moja siostra mieszka sama ;) za cholere nie moze sobie poradzić z zainstalowaniem karty sieciowej pod winde98, tłumaczyłem jej co mogłem przez telefon, ale wiecie jaka to robota na odległość przez tel, może ktoś z Was ze Szczecina w przypływie dobrej woli zainstalowałby jej tą kartę? |
tak, a najlepiej go usu***324; ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Szybka i sprawna. |
czasem nieznosny, ciezko go bylo do zcegokolwiek pzrekonac,ale byl ogolnie OK
i szybko ucinal zbedne dyskusje ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
mineli te czasy ... aczkolwiek pamietam conieco ;)
takie mala dygresja... czy jest jakis uzytkownik forum bez awatara jak ja ?? ;) |
Sid the Rat, a jak***380;e i Master RobsYoda. Cobra ***380;yje, stary konkwistador,bukanier i ma si***281; dobrze, czasem gadamy na GG. z Robsem te***380; kiedy***347; gada***322;em, udziela si***281; gdzie indziej... Fido2001 gdzie***347; przepad***322;...
|
Ja wiekszosc wiedzy zawdzieczam 'forom'(?), a najbardziej oczywiscie cdrinfo..
Dzieki Wam ;-). Pamietam oczywiscie ideJ, Gelo_5, RobsYoda, CobraVerde, Sid, Laser, Edwardo, Brzuszki, ZiP, a z Sidem to czesto mi sie zdarza rozmawiac jeszcze.., szczerze to moim zdaniem brakuje go na forum jako moderatora :-). pzdr. |
Cytat:
Ja na stronę trafiłem pod koniec 2001 roku :D Później przeglądałem forum jako gosc a w lipcu sie zarejestrowałem i... no coz dalej jakos poleciało :P |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:10. |