![]() |
Oczywiście gratulacje, ale dla wszystkich, czyli twórców forum i tych co na nim z podkrążonymi w nocy oczami przesiadują, bo to my wariaci takie wspaniałe fora jesteśmy w stanie utrzymać i jeszcze być z tego dumni. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i oby tak dalej :piwo: :piwo: :piwo:
:sluze: 100 LAT |
Cytat:
Wielkich szans na moja bytnosc na tej bibie raczej nie widze....ale kto wie. Zreszta co ja bede duzo gadal - spytajcie Brzucha albo Zetoxy, jak to u mnie z czasem jest. Sam pomysl jakiegos zlociku no i okazja ku temu sa przednie. :) |
WSZYSTKIEGO NAJ ...NAJ.....SZCZODRYCH SPONSOROW TEZ......i oby tak dalej.
POZdraiwm (CALA EKIPE) cdrinfo |
Życzę wszystkiego najlepszego, jest :spoko:
Świetny serwis, oby tak dalej przez wiele kolejnych lat ... Pozdrawiam :piwo: |
moze zlot w samym srodku Polski :D to bedzie sprawiedliwe :)
|
Cytat:
Bo Kraków to świetne miejsce na takie imprezy, błonia można wykorzystać ;) |
Super... oby tak dalej... a zlot to nie jest zły pomysł...
|
Witam!
No prosze... jak ten czas leci :) - bardzo sie ciesze z tego powodu, ze moge uczestniczyc w tak fajnej spolecznosci, jaka tworzy to forum. Zycze serwisowi CDRInfo dlugich lat panowania wsrod stronek o tej tematyce :) |
nie jestem krasomowca, wiec powiem krotko 100 Lat :piwo: :)
ps. oby tak dalej :piwo: |
o zlocie sie nie będe wypowiadał - bo to mgliste przedsięwzięcie - ale z okazji urodzin pozdrawiam wszystkich których poznałem przez te parę lat na FORUM, a szczególnie tych których ostatnio nie widzę, ale jestem pewien,że śledzą co się tutaj dzieje ( bo to działa jednak jak narkotyk). Pozdrawiam pomysłodawcę serwisu Miśka4 który wypełnił dziure w braku infomacji o zapełnianiu małego ( ale jakże drogiego w tamtych czasach) krążka danymi lub ulubioną muzyką i gratuluję aktualnym administratorom i Modom wyciszenia swoja postawą tych głupawych kłótni które były i spowodowały, że nie widze wielu ludzi których zawsze chętnie widziałem.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH |
to skoro jeszcze nie ustaliliście, oj a było już blisko, to ja mam :idea:
Może tak: skąd jest najwięcej forumowiczów i tam jazda 8 ) a następna rocznica w innym mieście ;) |
DLA latwiejszej rozpoznawolnosci forumowiczow na zlocie ;) proponuje juz
na zamowienie robic koszulki z napisem (na plecach lub przodzie koszulki) NICK @ forum.cdrinfo.pl ale moze juz bylo ??? |
:sluze:stooooooooooooo lat:sluze:
pozdrawiam wszytskich forumowiczów |
Cytat:
|
gratuluje, 5 lat to 5 lat
mam nadzieje ze spotkamy sie za 5 lat wtedy bede swietowal ze jestem 5.5 roku na forum wiec bedzie wiecej okazji. Pozdrawiam wszystkich ktorzy przyczynili sie do powstania tego servisu oraz wszystkich ktorzy ochocza nabijaja posty day by day :piwo: :piwo: :piwo: |
ho ho
postanowiłem sie dolaczyc do zyczen, przy tej jakze pieknej okazji. Zawitalem tu po .... dlugim czasie pozdrawiam wszystkich starych znajomych :zespol:
Oby tak dalej pozdrawiam |
:sylwek: 100LAT
|
STO LAT!
:sluze: :sluze: :sluze: :sluze: :sluze: Oby tak dalej! |
hehhe wszytskiego najlepszego, pijemy no bo kazja nie byle jaka :)
|
W sumie jeszcze ja zloze gratulacje, jestem tutaj od 2002 roku, troche czasu juz jestem :)
|
Ja dlugo tu nie jestem (zważywszy na staż innych forumowiczów), ale dziękuję Wszystkim tym, dzięki którym się dowiedziałem naprawdę wielu rzeczy... A to wszystko dlatego, że mamy CDRinfo! Oby jak najdłużej! :)
|
Gratulacje, zycze wielu sukcesów i 100 lat działania, a moze i dluzej :)
|
co tam te 100 lat ja życzę żeby istniało jak najdłużej (bo jak się te 100 lat skończy to co wtedy? forum ma zginąć? Nigdy!!!)
|
spoznione bo spoznione...Wszystkiego dobrego admini no i dla nas zyczenia czyli userom :D
TO moje 1 forum - jedno z 3 na ktorych napisze cos czasem, ale napewno najbardziej i najczesciej odwiedzane. Nauczylo mnie wiele no i mysle ze nauczy mnie jeszce... |
Cytat:
zrowno slaskie jak i mazowieckie uzyte jako przyklad ;) |
no ja sie tu w sumie nie wypowiadałem :)
Wszystkiego dobrego! Szczególnie dla tych którzy trzymają ten serwis. Dziękuję za: -pomoc dotyczącą nagrywarki w początkowej mojej karierze na forum :) -userom za wszelakom pomoc oraz ogromna wiedze jaka tutaj pozyskałem, kiedyś czytałem Komputer Świat od prawie 3 lat tylko CDRinfo :piwo: To co kiedy jakiś zlocik? :> Ja na jednym już byłem :) pisze sie na niego z checia, ale musze tam sie pojawic wladze i admini np. Bartez, Thanatos... chetnie ich poznam :) |
chyba nadal miejsce nieustalone. (zlotu)
cdrinfo jest niezastąpione wystarczy w googlu wpisać problem a wyskoczy :) |
Gratulacje!!!!
Oby Tak Dalej I Dłużej!!!!!! |
Zlot?
Kiedy? Gdzie? |
Jestem nowy na forum ale jest ono chyba najbardziej ciekawe spośród wszystkich jakie przeglądałem....Tak trzymać :) Wiele się dowiedziałem i na pewno jeszcze niejedno się dowiem...Dziękuje wszytkim za pomoc jaką tu uzyskałem....
|
Cytat:
dobrze ujęte :piwo: |
5 lat - ładny wiek :) Wszystkiego naj :D Ja jestem na forum 2,5 roku - tak więc akurat połowę tego okresu :) Nieco postów się napisało - sporo się człowiek dowiedział - oby tak dalej - jeszcze więcej lat i kolejnych okazji do świętowania :piwo: :piwo: :piwo:
Jeśli chodzi o miejsce zlotu - to jestem za opcją Wrocław - w końcu to MIEJSCE SPOTKAŃ :D |
cheers ... :piwo:
|
@Bartez, nie możnaby tego wstawić również do forum?
http://www.cdrinfo.pl/gfx/graph3/top_urodziny.jpg |
@joujoujou u mnie jest. Wyczyść pamięć przeglądarki;)
http://img204.echo.cx/img204/7619/capture15ct.th.png |
No właśnie u mnie się samo przed chwilą pojawiło, cache nie ma nic do tego, obrazek ma inną nazwę, więc gdy został podmieniony to lisek go pobrał ze stronki a nie z cache'u.
THX anyway. :D |
Tak jest 100 lat a może i więcej.........
|
To już pięć lat :) chlip, chlip... :) Dla mnie tylko rok, ale i tak się cieszę :)
Wiele zawdziczam CDRInfo... Trwajcie dalej |
Cytat:
|
Wszystkiego dobrego również ode mnie.
Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności BGN, bo kilka postów wcześniej napisał całą prawdę i na temat ;) CYA |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak czy inaczej bardzo fajny jest. :D |
Niechaj gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie...
Co do pifka, to w Krakowie również kufel trzaśnie :piwo: :) |
Najlepszego dla całego zespołu i sądze że drugie tyle nie będzie problemem, bo w końcu 5 lat to dopiero początek ;)
|
Tak trzymać !!! :piwo:
:czar: |
No to gdzie i kiedy bo muszę jakis urlop kombinować :D
|
Oczywiście :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
I żeby forum przetrwało jeszcze 5 razy tyle :P I żebym mógł tu być przez cały ten czas z wami |
Cytat:
|
Spóźnione ale szczere życzenia :)
Wszystkiego najlepszego dla całej ekipy zajmującej się serwisem. Dzięki za to co robicie i życzę Wam dalszych sukcesów oraz tego, aby serwis cały czas się rozwijał. Wszystkiego najlepszego życzę również użytkownikom. W końcu to Wy pomagacie tworzyć ten serwis i przyczyniacie się do jego ewolucji. Obyśmy jak najdłużej spotykali się pod sztandarem CDRinfo oraz mieli czas, energię i chęci aby wspólnie przyczyniac się do jego rozwoju :D |
Yupi :D Bardzo się ciesze juz CDRinfo.pl ma już 5 latek :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to jak ze zlotem ???
|
Wszystkiego najlepszego z okazji pieciolatki.
Dla przypomnienia (chyba nikt tego nie dawal? ). Tak wygladal serwis cdrinfo.pl kiedys: http://web.archive.org/web/200008190...ww.cdrinfo.pl/ |
No sporo sie zmieniło na szczęście zmieniło sie na lepsze! 5 lat wystukam tu rytm piesni ku czci CDRinfo CIAPCIARAPCIAP!
|
No to Wszystkiego Najlepszego dla CDrinfo :piwo:
ale ten czas leci ...i życze następne 95 latek :) |
Cytat:
Na serio to co z tym zlotem ??? |
I jak z tym zlotem?
Hinks, Smartek i ja jesteśmy chętni :D |
i co niby będziecie pić? cole w pomieszczeniu obok? :haha: :D
|
Cytat:
Ale jak, będzie zlot czy nie? |
Ja rowniez sie pisze na zlocik, tylko zebyscie nie kazali mi jechac gdzies w okolice Warszawy, albo na Mazury ;p
|
ja ogłaszam, że będzie.
incjatywa społeczna. zlot okolicznościowy. miejsce - środek Polski. jak się nie podoba proszę o kasację. tematu :> |
Spytajcie chociaz majstra zlotowego o jakies porady.
Cos ostatnio malo uchwytny, ale nie ma to jak porady u fachowca ze stazem ;) |
Licze grzeniu ze pojedziesz na zlot, bo jakby co to planuje sie z toba zabrac ;p
|
Ja tez się piszę !!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz tylko kwestia tego, ile by to miało trwać, jak widzicie sprawę noclegu i inne sprawy organizacyjne. Jeszcze kilka kolejnych dni mam sprawy związane z uczelnią i mogę nie być online, ale czekam na ewentualne propozycje. Także liczę na pomoc w organizacji tego przez osoby z Krakowa i okolic :) Jak ktoś ma jakieś pomysły, to pisać. |
Cytat:
Tylko myślałem, że to była propozycja ;) Mi ten termin pasuje i miejsce też :) Tylko ile by to trwało i jak wygląda sprawa z noclegiem to trzeba ustalić :taktak: |
Cytat:
Mam tylko nadzieje że myślicie o weekendzie a nie o środku tygodnia. Pozdrawiam i do zobaczenia :) |
Cytat:
|
jak juz ustalicie czy to ma byc 1 czy 2 weekend lipca to dajcie znac tez sie pojawie
|
zaloze sie ze to bedzie w drugi weekend bo wtedy na 90% nie bede mogl byc :|
|
Miejsce i czas - super! Prawdopodobnie sie pojawie - mile mnie zaskoczyliscie. Proponuje zalozyc liste spoleczna w osobnym topicu i przykleic, zeby wpisywali sie ludzie ktorzy prawie na pewno lub na pewno przyjada - po zakonczeniu zlotu topic sie oczywisicie skasuje! Ja pogadam z kolega coby sie wypytal o wolne akademiki na AGH albo jakies inne lokale i napisze w tym topicu!
|
W sumie pomysł niezły (co jest sprzeczne z tym, co kiedyś na forum pisałem w sprawie poprzedniego zlotu, ale może teraz już do niego dojrzałem ;) ) i dobrze by było, gdyby ktoś na miejscu dokładnie dowiedział się o możliwość noclegu itp.
|
Podstawowa sprawa to na razie niewiadomo ile osób z poza Krakowa deklaruje swoje uczestnictwo, bo bez tej wiedzy trudno chyba nocleg organizować.
Jakby co to u mnie na karimatach spokojnie 10 osób się mieści. |
Cytat:
|
Cytat:
Ja pisałem o domku w Krakowie , a nogach jakieś 40min do Rynku Gł. chwiejnym krokiem ;) |
A kto nam zdjęcia makro będzie robić ??
Czołgista piszę się na to :spoko: |
@Czołgista ja tez się piszę :spoko:
|
ktos wczesniej mowil cos o agh:
http://home.agh.edu.pl/~amst/02_wakac.htm |
Wszystkiego najlepszego - spóźnione ale szczere :roza:
:zespol: :sluze: :zespol: :sylwek: :piwo: :sylwek: :piwo: :sylwek: Co do terminu to błagam nie drugi tydzień ... :smutny: |
:buu: a ja 16 czerwca miałem rocznicę 4 latek na forum i przegapiłem :buu:
|
Cytat:
|
Nikt nie wykazał inicjatywy więc ja się tym zająłem - ZAPISY NA ZLOT DO MNIE NA PRV (http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?p=482608) !!! Bartez, ty tez sie odezwij jako redaktor... Musimy wszystko ustalic - postaram sie pomoc jako ze inicjatywa ta wydaje mi sie interesujaca!
|
Cytat:
|
Cytat:
Trudno jest dogodzić wszystkim :| Ale jak ty nie możesz - to chociaż muchy przyślij ... :D :mruga: |
Jak już wszyscy będą leżeć gdzieś w rejonie rynku bądź dworca to same przylecą ... ;)
Ps.@Vizzard jeśli Ty zamierzasz zaszczycić ten zlot swoją obecnością to ja zrobię wszystko żeby chociaż na chwilę się pojawić - mam straszną ochotę zobaczyć gębę takiego dowcipnisia || |
Cytat:
Jakiś zlot jest?? ??? :czar: |
VIZZARD : Post nr 185
|
Cytat:
|
Ludzie to się w ogóle na żartach nie znają :nieee:
:mruga: Cytat:
:czytaj: |
Ech, sorry nie zalapauem ale pewnie przez to ze od godziny zajmuje sie organizacja tego wszystkiego ;-D. Nota bene zapewne jesli VIZZARD przyjedzie to kazdemu z nas wytnie jakis numer ;-]!
|
Cytat:
Bo nie znacie dnia ani godziny ... :nie!: :> |
Cytat:
Jak przyjedzie || @ Air @ Baretk1989 Nie ma sprawy, na priv kuszę Legiona i Vizzarda, może być wesoło :piwo: juojuojuo nie przyjedzie :nie: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:37. |