![]() |
Re: Zmiana............
Cytat:
W sumie masz prawo do wyrażania własnej opinii(ah ta demokracja):P |
Re: Re: Zmiana............
Cytat:
Witam ! Bas jak dojdzie do tego zlotu to stawiam Ci pifko ! |
Ja też nie mam jakiegoś wielkiego stażu na forum, ale koleś wyskakuje z 7 postami i udowadnia wszystkim, że ma być tak jak on chce a nie jak stali bywalcy. Trochę się uniosłem, postaram się na przyszłość bardziej panować nad sobą. ;)
|
Bas, prosze nie panuj nad soba :) - jak przeczytalem to o tym dresie to prawie oplulem monitor herbata - jedna z najlepszych rzeczy jakie ostatnio widzialem
zreszta dla mnie juz zmiana forum byla takim szokiem ze przez 2 dni automatycznie klikalem 'home' zeby sie przeniesc na 'moje' forum, a tu caly czas jakies inne wyskakiwalo :) |
Witam !
Sid ma rację poprostu spadłem z krzesła text jest poprostu rozbrajający ... |
Cytat:
|
Czyżby ktoś miał coś przeciwko zakładom pogrzebowym ? ;) :D
Przecież prędzej, czy później i tak ten KTOŚ zostanie ich klijentem... :D :D :D |
Cytat:
Witam ! Jesli tylko BD ujawni jakies dane tego slajda to trafi tam szybciej nish mu się wydaje ... |
Cytat:
pozdro |
a ja wychodzę z założenia, iż życie jest takie kolorowe, że te wszystkie jaskrawe barwy już mi bokiem wychodzą...
więc chociaż cdrinfo może być szarawe:-D |
strona jest OK i powinna zostac taka jak jest
|
Cytat:
|
Cytat:
Witam ! To jest najbrdziej prawdopodobne ... |
Cytat:
|
Cytat:
na dowod kawalek tej wiadomosci ------------------------------ On 2002-08-15 at 14:53:02, The following information was submitted: >From Host: 2xx.30.144.92 autor = ss35ii email = ss35ii@xxxx.pl link = news = A może by tak zmienić szate kolorystyczną "www.cdrinfo.pl"obecnie Wasza strona przypomina reklame ZAKŁADU PRODUKUJĄCEGO TRUMNY! ---------------------- sorki ale nie chce byscie mu zrobili auaaaaaaa :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:10. |