Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 04.07.2006, 02:21   #11
aeiouy
Berserk

Data rejestracji: 02.11.2003
aeiouy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez rosol
Moze i starcza... ale jak nic nie robisz...
Jak odpalisz kilka programow, nagrasz jakas plytke to bateria szybko sie wyczerpuje i raczej 9 godzin nie wytrzyma
Ja stworzyłem sobie 2 profile. Jeden zasilacz i drugi bateria. na baterii wiadomo wyłączyłem wszystko co jest zbędne (bluetooth, wifi... itd.) Jeżeli chcę popracować długo na baterii to wybieram sobie ten profil. Jak korzystam sobie z Wi-Fi na wbudowanej karcie to około 2,5 - 3h bateryjka. Całego kingkonga nowego obejrzałem z DVD na bateryjce Przy oglądaniu divx wkurzam się troszeczkę bo średnio w samochodzie mogę sobie obejrzeć około 1,5 filmu na głośnikach nie pamiętam dokładnych czasów tych filmów. Przy oglądaniu na słuchawkach zostało mi około 45% baterii film około 1,4h. Bateria najgorzej jak odpalam z linuxem z płyty (auditor) z dodatkową kartą sieciową na pcmcia i próbuje bawić się w wyszukiwanie i skanowanie sieci. wtedy komputer się działa po około 10 minutowym starcie z płyty 1,5h.

Wiem, że do swojego laptopa mogę sobie kupić travelbattetry, która ma starczać na 9h + moje 3,5h (albo 9 w sumie nie ważne) myślę, że jeżeli ta dodatkowa bateryjka będzie miałą 2razy większa pojemność to czemu nie powinno się udać te 9h wytrzymać

Pozdraiwm

Twoje uprawnienia: