Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.04.2006, 16:56   #1
aeiouy
Berserk

Data rejestracji: 02.11.2003
aeiouy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Certyfikaty Microsofta

Witam

Dopiero teraz natknąłem się na reklamę już po raz kolejny odświeżanej promocji w microsofcie "Get a FREE Second Chance to Pass Your Microsoft Certification Exam". Obecnie zdałem tylko 1 egzanim 70-270 no i mam pytanko do forumowiczów... czy zdał lub zdawał ktoś już egzamin 70-290 lub 70-291 (70-290 Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment; 70-291 Implementing, Managing, and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure). Troszkę się przeraziłem jak zacząłem się uczyć do tego egzaminu... Myślałem, że zdięli już promocję 2 podejścia do egzaminu... a tutaj niespodzianka szkoda, że znów zbliża się sesja i znów będzie ciężko pogodzić studia pracę i microsoft egzaminy... :/ Niestety do tego egzaminu trzeba mieć praktykę i to najlepiej w dużej firmie. A jo conajwyżej testuję windowsa 2003 w domu w sieci gdzie jest max 3 kompy (-1 jak zrobie serwer z jednego) "Przykładowe" pytania jakie można ściągnąć do tego testu nawet po obejrzeniu CBT też nie zabardzo mi idą Mam 2 rozwiązania. Nauczyć sie na blaszkę 600 "Przykładowych" pytań lub przeczytać training kit MS i kilka książek jeszcze... a może olać te egzaminy i powiedzieć sobie, że jeżeli nie masz nawet 50% trafnych odpowiedzi to zostaw to...

Chciałem zrobić najpierw MCSE pożniej po zobaczeniu materiałów i stopniu trudności olałem to i troszkę mniej ambitny cel sobie obrałem (MCSA) zdałem 1 egzamin no i jak uczyłem się na 70-290 wygasła promocja i olałem te certyfikaty...

Pomóżcie Czy ktoś z niewielkim doświadczeniem w win 2003 jest w stanie się nauczyć na w/w egzaminy

Pozdrawiam
aeiouy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: