Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Ad1 - nigdzie nie jest powiedziane, że tak się opierał, bo i wcale nie musiał
|
"Machinę dociskałem podbrzuszem, trzęsło solidnie, średnio co kilkanaście minut miałem wytrysk. Teraz jestem bezpłodny. Po prostu się >>wystrzelałem<<" - napisał więzień do szefa Zakładu Karnego ppłk. Franciszka Tarasewicza.
Nie napisał, że jajami, ale niektóre wypowiedzi czasem się powinno traktować z przymrużeniem oka a nie dosłownie. Dla mnie też jak nie wiedział że nie służy to do dociskania maszyny, to... :wow:
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)
Ad3 - 'od razu' nie wiedział, że stanie się bezpłodny. Nie skarży sądu o odszkodowanie za warunki pracy, tylko za konsekwencje, które one ostatecznie spowodowały.
|
No wiesz, ale jak takie rzeczy są w pracy, to chyba wiadomo, że jest coś nie tak i powinien to zgłosić do kierownictwa.
Po drugie - sądzę, że facet grubo przesadza. Po trzecie - jeśli stał się bezpłodny, to bardziej lekarz powinien powiedzieć jakie były tego przyczyny - organizm jest zdolny do regeneracji a w taką ilość jego wystrzałów to raczej nie wierzę - LUDZIE! Przecież musiałoby po nim widać! :mruga: :haha:
Dla mnie to facet piep*rzy trzy po trzy i jak to nie spóźniony żart prima-aprilisowy to nie wiem co to jest... he he
|