![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Chello classic czy warto.
Witam. MA ktoś to? Chodzi mi o info czy są jakieś miesieczne limity, i jaka jest prędkośc prawdziwa np w emule :-) Teraz mam 256 bez limitów miesięcznych prędkośc w emuli 30kb czyli prawie max, nie zdarza sie żeby była przerwa w dostawie internetu.
Opłaca się założyć Chello Classic? NIe chodzi mi o cene tylko o jakośc. W sumie te 3mb/s robi wrażenie :-) Pozdro |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
a kto Ci powiedzial, ze w emule bedziesz sciagal z predkoscia 3Mb. to nie ftp. chello jest ok jak nie sciagasz chorych ilosci danych. wtedy limity nie maja dla Ciebie tak naprawde znaczenia. chello jest warte uwagi jezeli priorytetem jest cena, przy pozyskaniu nowego klienta warto skorzystac z ich promocji, maja nawet lokalne u przedstawicieli handlowych, trzeba sie pytac. po tym okresie zaczynaja kombinowac z cena i warto szukac alternatywy, jezeli takowa masz. minus to awaryjnosc, nie zdarza im sie to co prawda raz dziennie ani w tygodniu, ale w porownaniu do np. astera znacznie czesciej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
jesli chodzi o limity itd to sprawdz na stronie dostawcy.
Nie wiem co wy z tymi 3mb piszecie (maja dopiero zwiekszyc, a kiedy to niewiadomo) ja mam classic i 2mb. Generalnie polecam... bardzo czesto sciagam z max predkoscia. Net stabilny i w miare niezawodny... Daja porzadny modem, a nie popielniczke pod usb jak w TP |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Mi podniosą na 6Mbps w ciągu 2 tygodni. Tak odpisali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
W kwestii pytania ogólnego - czy warto - to zależy od kilku czynników - jeśli się nie mylę teraz w promocji jest 1 Mbps za 64 zł przy umowie na rok - więc ciekawa oferta ![]() ![]() A limity - ja mam 7 GB na neo256 - i lipiec był pierwszym miesiącem (a mam neo od ponad roku), gdzie zbliżyłem się do tej granicy - 6,835 GB (według NetMeter - bo strona Neostrady pokazała ..4 GB ![]() Bo poprzednio oscylowałem w granicach 1,7-5 GB .... Ja niestety z neo 256 bedę się musiał męczyć jeszcze prawie pół roku - mam nadzieję, że jak przyjdzie do przedłużania umowy to bedzie znów jakaś niezła promocja - tylko jeśli na 2 lata to mnie zniechęca nieźle ... Bo np. kablówka u mnie - ICP - dziś - pomijając fakt umowy na 2 lata - nie jest konkurencją cenową dla neo .... Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 07.08.2006 o godz. 00:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|