Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   chello light (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chello-light-45456/)

rycho 29.12.2004 17:28

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ja też jeszcze mam umowę z tepsą, ale obawiam się, że zdąży się jeszcze skończyć i tak i następna, zanim ktoś się u mnie pojawi. Na dialog czekałem kilka lat i pewnie Chello nie będzie lepsze...

We Wrocławiu nie ma Chello?Myślałem,że jak coś dociera do Szczecina to gdzie indziej już się zdążyło znudzić.

andrzejj9 29.12.2004 17:08

Cytat:

Napisany przez rycho
Jak zacznie działać chello w Pabianicach to nie będziesz mógł się opędzić od akwizytorów.Ja mam ze dwie wizyty tygodniowo i do tego kilka reklam w skrzynce na listy.Jestem niestety na razie uwiązany umową z TPSA.

Ja też jeszcze mam umowę z tepsą, ale obawiam się, że zdąży się jeszcze skończyć i tak i następna, zanim ktoś się u mnie pojawi. Na dialog czekałem kilka lat i pewnie Chello nie będzie lepsze...

mr_spock 29.12.2004 11:09

Cytat:

Napisany przez maj3
jak jestes z W-wy to plecam aster nie ma żadnych limitów

jestem z 3miasta :)

maj3 29.12.2004 11:02

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Czy ktos jest uzytkownikiem tej uslugi UPC?
Chyba jutro sie przelacze na ten net, ale jestem ciekawa jak to dziala...
jak sie gra(jakie pingi) i jak jest z tym limitem do 15GB

jak jestes z W-wy to plecam aster nie ma żadnych limitów

rycho 29.12.2004 11:01

Cytat:

Napisany przez Smartek
eee, nie - u mnie, tj. w Pabianicach UPC mamy juz dluugo, a chello jak nie bylo tak nie ma :(, a szkoda, bo na 3mbit jestem nastawiony :D
pozdro ;)

Jak zacznie działać chello w Pabianicach to nie będziesz mógł się opędzić od akwizytorów.Ja mam ze dwie wizyty tygodniowo i do tego kilka reklam w skrzynce na listy.Jestem niestety na razie uwiązany umową z TPSA.

Smartek 29.12.2004 10:55

eee, nie - u mnie, tj. w Pabianicach UPC mamy juz dluugo, a chello jak nie bylo tak nie ma :(, a szkoda, bo na 3mbit jestem nastawiony :D
pozdro ;)

rycho 29.12.2004 10:48

rozwija się szybko.U mnie chodzą akwizytorzy i namawiają.Jest dostępne tam gdzie dochodzi kablówka UPC.

andrzejj9 29.12.2004 10:43

Wygląda nieźle, żeby tylko jeszcze było dostępne w mojej okolicy...

rycho 29.12.2004 10:32

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A ile to kosztuje? Chciałbym porównać z Neo.

http://info.pol.chello.pl/index.php

andrzejj9 29.12.2004 10:17

A ile to kosztuje? Chciałbym porównać z Neo.

mr_spock 29.12.2004 02:09

Cytat:

Napisany przez Air
moim skromnym zdaniem 5 dni x 3 gb = po niecałym tygodniu po internecie ;(

Duzo sciagac nie bede, teraz zasysam sporo z sieci lokalnei, ale dlatego ze szybko idzie (czasami):/

chodzi mi glownie o gre

Air 29.12.2004 01:41

Cytat:

Napisany przez Weron
Ja sam posiadam lacze 320 w innej sieci oczywisice i dziennie jestem w stanie zassac z netu 2Gb.
W Twoim przypadku napewno scigniesz 3.Wiec masz juz latwo odpowiedz na ile starczy ci ten limit.

moim skromnym zdaniem 5 dni x 3 gb = po niecałym tygodniu po internecie ;(

Weron 29.12.2004 00:16

Powiem ci, ze nie wiem jak jest z tym limitem.Bo nie mam tej uslugi.Ale chelo light wynosi aktualnie 512.
Ja sam posiadam lacze 320 w innej sieci oczywisice i dziennie jestem w stanie zassac z netu 2Gb.
W Twoim przypadku napewno scigniesz 3.Wiec masz juz latwo odpowiedz na ile starczy ci ten limit.
Powiedzialbym, ze to opcja dosc ryzykowna, zeby sie w to angazowac.Chyba, ze nie bedziesz nic sciagal.
Co do grania to nie mam zadnego pojecia z tej prostej przyczyny, iz nie gram
Choc slyszalem, ze niektorzy zapaleni gracze sieciowi tylko grajac po polowie miesiaca mieli juz jakies limity wyczerpane.( w tym przypadku moze chodzilo o 5Gb Ty zas piszesz o 15 wiec nie wiem jak to bylo dokladnie)

mr_spock 28.12.2004 23:55

chello light

Czy ktos jest uzytkownikiem tej uslugi UPC?
Chyba jutro sie przelacze na ten net, ale jestem ciekawa jak to dziala...
jak sie gra(jakie pingi) i jak jest z tym limitem do 15GB

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:36.