![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja narazie jeszcze mam NEOSTRADE 640 :p i raczej jestem zadowolony mam ja rodzielona na dwa komputery:d niestety nie mam nic innego do wyboru, u mnie na osce jest tylko TPSA . DIALOG mial wejsc z 3 lata temu....do tej pory ich nie widac ://
|
a najlepsze jest to ze na hallera i grabiszynskiej dialog jest, a na osiedle willowe to im sie nie oplaca wchodzic - tak mi powiedzieli
|
Ciekawe jak długo będę czekał na Chello w mojej części miasta... jakoś na ich stronie nie znalazłem żadnych informacji na temat tych limitów - tak więc nie wiem już czy one są czy nie... :|
|
Cytat:
jakie - dokladnie nie pamietam :) pozdro ;) |
Cytat:
na mojej ulicy wielu ludzi byłoby chętnych. koniec będzie taki, że znajdzie się firma, w której nie wiedzą, że się to nie opłaca, okablują i nieźle zarobią. |
dlatego tak jest ze tpsa trzyma na tym reke bo dialog niechce placic za dzierzawe kosmicznej kasy a chello rozwia sie troche z wolno trzeba cierpiec :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do NEO, podpisałeś już przedłużenie? |
ja juz sie tylko modle zeby weszlo cos do mojego miasteczka do sierpnia - wtedy mi sie konczy umowa... jak nic nie bedzie to sie potne :(.. i chyba zdecyduje sie na neo 2mbit z limitami..
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:59. |