Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Chello we Wrocławiu? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chello-we-wroclawiu-51662/)

andrzejj9 28.04.2005 14:05

Cytat:

Napisany przez legion
Na starym miescie mam to samo przez podworko mi ciagneli linie dialogu ale budynku mojego nie podloczyli bo tpsamosia powiedziala ze na te budynki ma wylacznosc i dlatego jestem dalej skazany na ta zgroze jaka jest nasz nie powtarzalny krajowy dostawca uslug telekomunikacyjnych :D
P.S
chcialbym wiedziec kiedy chello dojdzie do starego miasta ale moze byc podobnie jak zdialogiem :D

do sądu bym podał za coś takiego..

legion 28.04.2005 15:11

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
do sądu bym podał za coś takiego..

no tez bym to zrobil ale to nic nieda :) wojna z tpsa to ja z wiatrakami juz jedna przeprowadzilem i mam dosyc :)

andrzejj9 28.04.2005 15:14

Cytat:

Napisany przez legion
no tez bym to zrobil ale to nic nieda :) wojna z tpsa to ja z wiatrakami juz jedna przeprowadzilem i mam dosyc :)

Jeśli Don Kichotów będzie więcej to i wiatraki w końcu będą musiały ustąpić ;)

legion 28.04.2005 15:32

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jeśli Don Kichotów będzie więcej to i wiatraki w końcu będą musiały ustąpić ;)

no tak moze i masz racie ale czym wiecej jest Don Kichotow tym wiecej wiatrakow stoi im na drodze a tpsa to jest studnia bez dna tylko blekitna i coraz wiecej wody wniej :D

Oktawian89 28.04.2005 15:39

ja narazie jeszcze mam NEOSTRADE 640 :p i raczej jestem zadowolony mam ja rodzielona na dwa komputery:d niestety nie mam nic innego do wyboru, u mnie na osce jest tylko TPSA . DIALOG mial wejsc z 3 lata temu....do tej pory ich nie widac ://

icemac 29.04.2005 08:21

a najlepsze jest to ze na hallera i grabiszynskiej dialog jest, a na osiedle willowe to im sie nie oplaca wchodzic - tak mi powiedzieli

Pagerus 29.04.2005 10:32

Ciekawe jak długo będę czekał na Chello w mojej części miasta... jakoś na ich stronie nie znalazłem żadnych informacji na temat tych limitów - tak więc nie wiem już czy one są czy nie... :|

Smartek 29.04.2005 10:37

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ciekawe jak długo będę czekał na Chello w mojej części miasta... jakoś na ich stronie nie znalazłem żadnych informacji na temat tych limitów - tak więc nie wiem już czy one są czy nie... :|

sa, pisalem niedawno maila do nich z takim pytaniem i mi odpisali, ze sa..
jakie - dokladnie nie pamietam :)
pozdro ;)

ed hunter 29.04.2005 10:45

Cytat:

Napisany przez icemac
a najlepsze jest to ze na hallera i grabiszynskiej dialog jest, a na osiedle willowe to im sie nie oplaca wchodzic - tak mi powiedzieli

ja w Warszawie usłyszałem to samo.

na mojej ulicy wielu ludzi byłoby chętnych.

koniec będzie taki, że znajdzie się firma, w której nie wiedzą, że się to nie opłaca, okablują i nieźle zarobią.

legion 29.04.2005 10:57

dlatego tak jest ze tpsa trzyma na tym reke bo dialog niechce placic za dzierzawe kosmicznej kasy a chello rozwia sie troche z wolno trzeba cierpiec :)

andrzejj9 29.04.2005 11:08

Cytat:

Napisany przez legion
dlatego tak jest ze tpsa trzyma na tym reke bo dialog niechce placic za dzierzawe kosmicznej kasy a chello rozwia sie troche z wolno trzeba cierpiec :)

Według prawa płacić nie musi. Ale to tylko według prawa, w końcu w Polsce niewiele to znaczy.

legion 29.04.2005 11:49

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Według prawa płacić nie musi. Ale to tylko według prawa, w końcu w Polsce niewiele to znaczy.

zgadza sie nieby uwolnili gniastka :) ale to nic nie dalo poniewsz tpsa sie wykrecila i dalej jest monopolista :D jak prawo w naszym pieknym kraju jest w kazdej dziedzinie 2 znaczne tak to jest tylko z niego korzystaja ludzie ktorzy maja sztaby prawnikow a maluski czlowieczek zawsze bedzie bity po tylku :)

Pagerus 29.04.2005 21:57

Cytat:

Napisany przez legion
zgadza sie nieby uwolnili gniastka :) ale to nic nie dalo poniewsz tpsa sie wykrecila i dalej jest monopolista :D jak prawo w naszym pieknym kraju jest w kazdej dziedzinie 2 znaczne tak to jest tylko z niego korzystaja ludzie ktorzy maja sztaby prawnikow a maluski czlowieczek zawsze bedzie bity po tylku :)

Ekhmmm... taki jeden to ostatnio miał sztab prawników - a i tak siedzi ;) No ale na temat tego czy mu to aby na lepsze nie wyjdzie to już się nie wypowiadam :P Co do Chello to jestem jednak dobrej myśli... pytanie tylko kiedy? :) No i mam nadzieję, że będzie im rozwój lepiej szedł niż Dialogowi :P

andrzejj9 30.04.2005 07:53

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ekhmmm... taki jeden to ostatnio miał sztab prawników - a i tak siedzi ;) No ale na temat tego czy mu to aby na lepsze nie wyjdzie to już się nie wypowiadam :P Co do Chello to jestem jednak dobrej myśli... pytanie tylko kiedy? :) No i mam nadzieję, że będzie im rozwój lepiej szedł niż Dialogowi :P

Coś wątpię.. dużo gadania, mało efektów, jak zawsze..

A co do NEO, podpisałeś już przedłużenie?

Smartek 30.04.2005 09:23

ja juz sie tylko modle zeby weszlo cos do mojego miasteczka do sierpnia - wtedy mi sie konczy umowa... jak nic nie bedzie to sie potne :(.. i chyba zdecyduje sie na neo 2mbit z limitami..
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:59.