![]() |
Oczywisice nie widze przeszkody, nawet nie wiedizal, ze takie masz..., juz sie rejestruje ;).
pozdro ;) ps - SID, jak byla IMPREZA ONLINE, to kazdy mogl gadac o glupotach? (( |
Można dostac jakis namiar na to forum????||
|
Cytat:
|
albo na moim nowym forum???? Jakby co to moje forum jest tu
|
Cytat:
to jest taki: www.boarder.z.pl |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A co Wy na takie?
P.S. Zaraz dostane w glowe z forum Patrixa! P.S. 2 Byl tam juz: Gorzalka, Gorzalka_, _Gorzalka_?? Bo nie moge sie zarejstrowac! |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
EE to logo wymaga jeszcze edycji . z resztą to nie jest powiedziane że to bedzie to logo!
|
Cytat:
|
Cytat:
trzeba poczekać a hasło somo na malia przyjdzie a nie rejestrować sie 5 razy :blee: ;) |
Oj nie SID, przesadziles, gru przesadziles... no wiec powiem oficjalnie ze:
NIE ZALEZY MI W OGOLE NA LICZNIKU, WYKASUJ MI GO, WYZERUJ!! :cisza: :boks: (( (( :boks: :cisza: |
nie biez wszystkeigo do siebie - i czytaj ze zrozumieniem - ja pisze wprost co i jak - czy widzisz tam gdzies uwage ze to TY bzdurzysz? nie - bo jej nie ma - to bylo o imprezce
uwazam ze to co zostalo napisane od czasu mojego posta moznabylo szybciej i latwiej zalatwic na gg (mam numery was wszystkich (chyba) wiec nie ma tak ze ktos nei uzywa gg...) |
Cytat:
te jęki na te liczniki przeklęte |
Cytat:
|
@M.T.C. nie pisz tutaj w tym temacie nic bo jeszcze SID sie zdenerwuje, pisz na forum Patriksa, a co do loga to juz troche zmienione... np. napis itd....;)
pozdro ;) |
UWAGA stworzylem juz forum dla LinuxRoot, znajduje sie pod adresem www.florum.zq.pl od dzisiaj rejestrujcie sie tam i tam bedziemy dyskutowac nt. naszego serwisu....
zapraszam... pozdro ;) ps - sid sie ucieszy... :boks: |
Cytat:
I tak od siebie dodam, ze za duzo kategori Przez to forum bedzie wygladalo jakby nikt prawie nie wchodzil.Zreszta mozna zobaczyc, ze fora linuksowe nie sa tak popularne. Zamiast wymienieniac wszystkie linuksy. Ba, zeby bylo ok to bys jeszzce musial dodac ponad sto katgorii :) Zrob tylko jedna. Bedzie przejrzysciej i na dodatek szybciej sie rozkreci. A pozniej bedzie mozna troche pododawac kategori. Pozdrawiam |
Ja mogę pomóc w sprawach Flashowych, ale nie w tym tygodniu bo piszę spóźnioną maturkę o kilka latek ;)
|
Weron ma racje, wiec juz wszystko zmienilem... zobacz czy moze teraz byc?;)
pozdro ;) |
Cytat:
Dla mnie lepiej. Zauwazylem pare bledow tzw literowek. w mini-dystrybucje jest rozncyh popraw na roznych w oprogramowanie -kopilacji popraw na kompilacji I zrob Mini-Dystrybucje nie bedzie sie tak wyrozniac jak mini-dystrybucje, zeby zachowac zasade, iz wszystkie nazwy masz duza litera. Pozdrawiam. |
Tego mini ze male "m" to nie zauwazylem, ale wkoncu co mini to male :P
pozdro ;) |
Na nowym forum (florum) chcialem pogadac o tej stronce ale nie widze tam zadnej dyskusji na ten temat:blee:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:51. |