![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No wiec: ;)
@Kizio: Widze, ze poprawiles, teraz OK ;), a co do friko.pl to jest to dupne, poniewaz jest na slabym laczu, bez mysql'a, chca reklamy itd. itp. ;). @Gorzalka, spotkanie oczywiscie jeszcze raz bedzie, tylko nie wiem czy ja bede dzisiaj..., a i przeslij mi na longart@hoga.pl [pozdrowienia tomgoo ;)] to probne logo, bo mi sie zle sciaga :cisza: @Murt, oczywiscie przyda sie twoja pomoc, powiedz tylko co bys chcial robic od strony technicznej? ;) pozdro ;) |
Przeciez serwis nie musi byc robiony na jednym serwerze. Forum moze byc na jakims zagranicznym a sam serwis na jakims polskim.
Dobra nie rozpisujmy sie tu na forum tylko wejdzmy na chata. |
No cyba że potrzebny jest profesionalny serwer to wtedy moge odstąpić miejsca na moim serwere /który założe na początku kwietnia w www.e-serwer.com / za małą przysługę! Że umieścicie link do mojej strony! www.kizio.prv.pl !
|
@Kizio, free.komrel.net trza tam zbierac punkty, a jak sie w ciagu miesiaca potrzebnej sumy nie uzbiera to Ci kasuja konto!! ;), a tak ogolnie co do konta to juz mamy na starzaki.eu.org, jest to polski serwerek i jak narazie szybkosc jest zadawolajaca na nasze wymogi i oczywiscie zawiera baze mysql i php... itd.
Zreszta Tomgoo podobno ma zalatwic lepszy, ale przeciez nam wystarcza torche gorszy jak na razie... ;) pozdro :cisza: |
Smartek, poszlo na mail'a, tylko prosze nie za mocno krytykowac, bo na szybko robilem...
|
@gorzalka, spoko!! Dopracujesz troche i bedzie calkiem dobrze..., zrob w tle w photoshopie moze jakby wtopienie kodu programistycznego jakiegos... albo jakiegos kompa z tylu, zebys jakos zajac tlo ;)...
a i wejdz juz na czata, duzo osob jest.. ;). pozdro ;) |
Tomgoo adres mi odpowiada! moze byc!!
|
WhiteMan ja rowniez nie widze przeszkod, a ten adres mi sie podoba i reszcie chyba tez... szkoda tylko, ze dzisiejsze spotkanie nie wypalilo :cisza:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Chyba sam sobie zawiniles, ze masz K-line'a ? :cisza:
pozdro ;) |
Cytat:
|
No a kiedy nastepne spotkanie??
@Gorzalka, co tam z logo?? Poprawiles cos? ;) pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42. |