Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Chętni do towrzenia strony o... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chetni-towrzenia-strony-o-18226/)

kizio 11.03.2003 18:47

Cytat:

Gorzalka napisa***322;(a)
Chyba zrobie 3 rozne wersje... i zdecydujemy!
No a jak moje dup** logo???

Twoje logo nawt nie złe lecz niechciałbym krytykować ale wydaje mi się ajkieś takie... ... w starym stylu????? :chytry:

tomgoo 11.03.2003 18:50

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Sorry... Ale chciałem się zapytać na jakim serwerze będzie strona???? Jak na jakimś darmowym to polecam www.friko.pl tylko że na stronie głównej trzeba umieścić link do www.friko.pl !
Odpada ,brak wbudowanej bazy Mysql

kizio 11.03.2003 18:51

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Odpada ,brak wbudowanej bazy Mysql
www.free.komrel.net ???????

Smartek 11.03.2003 18:53

No wiec: ;)

@Kizio: Widze, ze poprawiles, teraz OK ;), a co do friko.pl to jest to dupne, poniewaz jest na slabym laczu, bez mysql'a, chca reklamy itd. itp. ;).

@Gorzalka, spotkanie oczywiscie jeszcze raz bedzie, tylko nie wiem czy ja bede dzisiaj..., a i przeslij mi na longart@hoga.pl [pozdrowienia tomgoo ;)] to probne logo, bo mi sie zle sciaga :cisza:

@Murt, oczywiscie przyda sie twoja pomoc, powiedz tylko co bys chcial robic od strony technicznej? ;)
pozdro ;)

murt 11.03.2003 18:54

Przeciez serwis nie musi byc robiony na jednym serwerze. Forum moze byc na jakims zagranicznym a sam serwis na jakims polskim.
Dobra nie rozpisujmy sie tu na forum tylko wejdzmy na chata.

kizio 11.03.2003 18:54

No cyba że potrzebny jest profesionalny serwer to wtedy moge odstąpić miejsca na moim serwere /który założe na początku kwietnia w www.e-serwer.com / za małą przysługę! Że umieścicie link do mojej strony! www.kizio.prv.pl !

Smartek 11.03.2003 18:56

@Kizio, free.komrel.net trza tam zbierac punkty, a jak sie w ciagu miesiaca potrzebnej sumy nie uzbiera to Ci kasuja konto!! ;), a tak ogolnie co do konta to juz mamy na starzaki.eu.org, jest to polski serwerek i jak narazie szybkosc jest zadawolajaca na nasze wymogi i oczywiscie zawiera baze mysql i php... itd.
Zreszta Tomgoo podobno ma zalatwic lepszy, ale przeciez nam wystarcza torche gorszy jak na razie... ;)

pozdro :cisza:

Gorzala 11.03.2003 19:04

Smartek, poszlo na mail'a, tylko prosze nie za mocno krytykowac, bo na szybko robilem...

Smartek 11.03.2003 19:05

@gorzalka, spoko!! Dopracujesz troche i bedzie calkiem dobrze..., zrob w tle w photoshopie moze jakby wtopienie kodu programistycznego jakiegos... albo jakiegos kompa z tylu, zebys jakos zajac tlo ;)...
a i wejdz juz na czata, duzo osob jest.. ;).
pozdro ;)

WhiteMan 11.03.2003 20:16

Tomgoo adres mi odpowiada! moze byc!!

Smartek 11.03.2003 20:28

WhiteMan ja rowniez nie widze przeszkod, a ten adres mi sie podoba i reszcie chyba tez... szkoda tylko, ze dzisiejsze spotkanie nie wypalilo :cisza:

pozdro ;)

kizio 11.03.2003 20:46

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
WhiteMan ja rowniez nie widze przeszkod, a ten adres mi sie podoba i reszcie chyba tez... szkoda tylko, ze dzisiejsze spotkanie nie wypalilo :cisza:

pozdro ;)

Ho***** IRC ! :cisza: :cisza: :cisza: :cisza:

Smartek 11.03.2003 20:51

Chyba sam sobie zawiniles, ze masz K-line'a ? :cisza:
pozdro ;)

kizio 11.03.2003 20:53

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
Chyba sam sobie zawiniles, ze masz K-line'a ? :cisza:
pozdro ;)

Ja na ircu nie gadam!!! Wogóle się tym nie interesuje!:cisza: :cisza: :cisza: :P :P :P :P :P

Smartek 12.03.2003 13:41

No a kiedy nastepne spotkanie??

@Gorzalka, co tam z logo?? Poprawiles cos? ;)
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42.