Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 04.05.2003, 17:02   #10
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Ziele napisa***322;(a)
Może masz zrobione priorytety przez prowidera i dlatego tak jest. Najwyższe www....najniższe p2p. U mnie naszczęście nie ma czegoś takiego i jest wszystko ok. Transfery czasami na poziomie 60KB/s ale nie tak dobre jak na DC
Witam !

Wiesz - to była pierwsza rzecz jaka mi przyszla na mysl - patrze od jakiegos czasu na wykresik i mimo ze muł ma ustwione limity na 14 to nie wychodzi poza 4kb/s - co jest nienormalne bo kazdy wie ze jak dac mulkowi siana to je wyzre az do ziemi i nie zosatawi na łaczu suchego niewykozystanego kilobita.

Wiec mówiac krotko - na 99% jakis pacan bawil sie ustawieniami - ostatnio pragne przypomniec takie zabawy skonczyły sie tym ze nie chodilo nic oproc www - nawet poczta - ale widac skumulowany atak społecznosci naszej sieci na biuro providera spowodowal ze szybko zostalo to przywrocone do zycia - z p2p bedzie trudno bo w sieci najwiekszym zapalencem p2p jestem ja i sasiad - reszta raczej woli płacic 80PLN i siedziec cały dzien na chacie / czytaj czacie zeby nie wyszło ze siedza w domu /

- hmm moze poprostu wziasc w reke umowe i isc do nich i powiedziec ze działa owszem ale wolno - a w umowie napisali wyraźnie ze o wszelkich zmianach - no chyba wprowadzenie priorytetów jest zmiana ?? - nie dosc ze postawili ogniomurek przez ktory nie mam portu 4662 to jeszcze transfery a'la modem a czasem wcale

Przedstawiam wykres wykorzystania lacza przez eMule - przypominam limity ustwione na 14KB/s
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-untitled.gif  
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: