![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Aliens vs Predator 2 - z czym to sie je >>??<<
Witam !
Zainstalowałem własnie ta giere / oryginał za 20PLN bo mu sie znudził / no i nie wiem za bardzo co i z czym. TZN: Ide Obcym dochodze szybam wentylacyjnymi do jakiś dwuch gostków przysysam sie jednemu do facjaty przychodza panowie z miotaczami ognia i klapa - co robić ! Ide Marinsem dochodze do drzwi i kurde jak sie je otwiera !!!!! Moze mi ktoś pomóc ! Dzieki |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
szkoda ze ci instrukcji nie sprzedal...
dzrzwi otwierasz 'use' alienem musisz dojsc do faceta na SAMYM koncu - misje alienem sa trudne, wymagaja orientacji przestrzennej (nie kazdemu sie dostalo...), refleksu i cierpliwosci - facet bedzie w pokoju sam, siedzial na krzesle i (chyba) kaszlal lub kichal panow z miotaczami ognia nauzc sie juz teraz unikac
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Sprzedał mi instrukcje nawet razem z pudełkiem ! Tyle ze w instrukcji za bardzo nie ma - dzisiaj ja przeczytam jeszcze raz ale nie pamietam zeby to tam było ! Dzięki! |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
wrocil niedawno
Data rejestracji: 10.09.2002
![]() |
Re: Aliens vs Predator 2 - z czym to sie je >>??<<
Cytat:
najpierw jestes jakby wezem lub glista - musisz chodfzic po bazie i znalezc gostka w pustym pokoju po czym przyssac sie mu do twarzy poziej jestes troche wieksza glista, jekims pelzakiem - chodzisz wtedy po otwartym polu i musisz znalezc zagrode z klatkami ze zwierzetami teraz zaczyna sie balanga - jezeli nie przeoczylem zadnego punktu to stales sie teraz pelnowartosciowym alienem i nie bedziesz mial duzych problemow |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Mam pytanko - jest jakiś sposób zeby widzieć to czym jestem zza pleców tzn z nie tak jak jest normalnie tylko no wiecie ... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() |
nie
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
misje Marinsem to jest kwintesencja klimatu gier tego typu
ale ładnie ujołem poprostu zamykasz sie w nocy sam w pokoju .. i cisniesz. aż do bólu ! jakbyś miał kłopoty z sercem to 999!
|
|
|
#9 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Ta tylko ja nadal drzwi w pierwszej misji nie potrafie otworzyć !!!! Piersze drzwi i koniec ! |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
już dawno nie grałem. ale wydaje mi sie że to było tak : Musisz wyjąc takie dziwne użądzenie .. z kabelkami (trzymąć w reku zamiast broni) i jak wyjmiesz to urządzenie to musisz użyć tego przy drzwiach(przy tej konsolce przy drzwiach oczywiscie). Albo Fire albo Use.. albo coś takiego Niemartw sie też miałem z tym problem (sic!)
|
|
|
|
#11 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Tak to urzadzenie nazywa sie notabene " Urzadzenie do włamywania " uaktywnia sie je klawiszem H a urzywa trzymając LPM - i co DUPA ! |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
![]() ![]() |
spróbuj dużej trzymąć przycisk. a potem jeszcze nacisnij ten klawisz do otwierania drzwi (nie pamietam już który)
|
|
|
#13 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
kurde ile mozna !!! - trzymałem ze dwie minuty i dupa spróbuje potem jeszcze raz ! Dzieki |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() |
jejciu
podchodzisz do drzwi wyjmujesz 'hacking device' celujesz tak w koncolke zeby pojawila sie taka charakterystyczna zolta ikonka naciskasz fire lub use - nie pamietam po kilku sekundach dzrzwi sie otworza lub panel zmieni kolor na zielony i bedzei je mozna otworzyc normalnie to co napisalem pojawia sie w hintach - jak widze nie czyatsz ich... a szkoda
|
|
|
|
#15 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
to własnie z nich dowiedziałem sie ze cos takiego jak otwieraczka istnieje - ale nie wiedziałem zabardzo jak jej użyc ! Dzieki Sid - Czyżby nie w humorku ? |
|
|
|
|
![]() |
|
|