![]() |
a ja dostalem bana na serwerze bf2... co prawda wczoraj w nocy, ale to juz byl 24, wiec sie teoretycznie liczy..
palantunio nie zapakowal go nawet.. a reszta? czekolade z cynamonem :) i nowa prace :D |
A ja miałem super prezent od PC padła mu dzis karta muzyczna ;) :D
|
z materialnych rzeczy full zestaw do golenia
no cóż... idę się ogolić |
Dostałem życzenia i nawet dobrą atmosferę biorąc pod uwagę to, że dzisiaj byłem na pogrzebie mojej cioci :|
Z materialnych to gogle na narty :) |
Witam !
Ja dostałem nawet niezłą atmosferę, życzenia (niestety nie wiem, czy się spełnią - a jeśli nawet to nie tak wcześnie jak składający myślą :smutny: ), a z materialnych rzeczy - koszulę i pasek do spodni ;) - no i jeszcze kaske - ale to parę dni temu i już niestety wiem na co ją wydam - na konieczne wydatki (nie na przyjemnosci :smutny: ). Ale ogólnie wigilia była więcej niż OK, oby tylko następne dni takie były !! Pozdrawiam ro29 |
:) 50 płyt CD i 50 DVD.To jest prezent! :)
Aha i kapcie. :podbite: Wigilia OK na pasterke nie poszedłem bo grałem E.T i NFSMW. || Dostałem też wigilijnego Trojana - LowZones.Z. (( |
Cytat:
|
ja dostalem najwiekszy usmiech jaki widzialem u swoich dzieci dostaly to co napisaly do Sw. Mikolaja.
To byla jazda :serdusz: |
Cytat:
|
Dwa dni przed wigilią zrobiłem sobie operacje skrzywionej przegrody nosowej, wreszcie będe mógł swobodnie oddychać. To jest dla mnie naiwiększy prezent. :najlepsz: :jupi2:
A także miłą, ciepłą atmosfere świąt :) |
Cytat:
|
Witam!
andrzejjku moze naprostujemy ja "piachopiryna" ? :P szybko i skutecznie :) |
Cytat:
|
dostałem fajne klapcie i 100***8364;... w sumie w sam raz ^_*
|
Cytat:
Dopoki mozesz pic wodke i powietrze wydychac nosem to nic sie nie dzieje:) a lekarze... oni by zawsze cos dlubali :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:37. |