![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Co to jest MOBO?
Jak w temacie. Kilka razy spotkałem się z tą nazwą podczas czytania tego forum i za cholerę nie wiem co to jest, tzn. podejrzewam że ma to coś wspólnego z zasilaczem ale ktoś mógłby rozjasnić trochę ten temat?
Wiem że takie pytanie może się wydać dla niektórych banalnie proste, ale ja chciałbym poznać tą banalną odpowiedź ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Plyta glowna
![]() Skrot od mother board ![]() Ostatnio zmieniany przez Gorzala : 11.07.2003 o godz. 13:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
HEHE
![]() Dzięki Gorzala ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez _Neoo_ : 11.07.2003 o godz. 13:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też nie wiedziałem co to znaczy Hi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Tak przy okazji...
Cytat:
P.S. Co to znaczy "Bluetooth"? "Niebieski ząb"? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bluetooth to technologia umożliwiająca bezprzewodową łączność i wymianę danych między urządzeniami mobilnymi - notebookiem, telefonem komórkowym, handheld-em, drukarką, oraz dostęp tych urządzeń do zasobów sieci LAN.
Coraz większa popularność nowego standardu i szeroka akceptacja na rynku IT jest rezultatem dużego zapotrzebowania na bezprzewodową komunikację i doskonałego rozwiązania, nad którym pracowały takie koncerny jak Nokia, Ericsson, IBM, Intel, Toshiba. Bluetooth został Technologią Roku 2000 w corocznym konkursie ***8222;IndustryWeek***8221; ***8211; czołowego amerykańskiego magazynu dla kadry kierowniczej.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Płyta głowna z ang Mainboard
|
![]() |
![]() |