![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
![]()
Szukam midletów java do telefonu Motorola C550. Interesuje mnie wszystko - zarówno soft jak i gry. Oprócz google, przekopałem całe www.komforum.net, www.matrax.net, www.motclub.com, www.midlet.org i www.telix.pl, ale nie znalazłem prawie nic użytecznego. Owszem, jest pełno softu, problem tylko w tym, że większość gier jest przeznaczona na wyświetlacze które są wyższe niż szersze, a w C550 proporcje wyświetlacza są dokładnie odwrotne. Jako że w modelu C550 jest tak mały wyświetlacz, gry zaprojektowane do innych modeli po prostu się na nim nie mieszczą. Dodam, że do tego telefonu powinny pasować gry pod C350 i C450 - bo te telefony mają praktycznie takie same wyświetlacze.
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 23.05.2004 o godz. 23:30 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
d[-.-]b