Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   co kupić żonie na 1 rocznicę ślubu??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-kupic-zonie-1-rocznice-slubu-35477/)

ThanatoS 07.06.2004 19:35

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
skoro to pierwsza rocznica, to powinien być pierścionek z 1-karatowym brylantem, druga rocznica, 2-karatowy itd.

25 lat, 25 karatowy, 35 lat lopate, 45 rozge ehh te lata leca.

A powaznie to zobacz ile kosztuje Leuko Szafir, to znacznie drozsze od brylantu ;)

Edwardo 07.06.2004 09:22

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wierzę :) Szkoda tylko, że tej, którą chciałbym w ramionach trzymać już od dłuższego czasu, niestety nie mogę...

Skoro sama przyszla i odeszla to tak mialo byc.
Nie ma co na sile trzymac.
Bo potem strupy na duszy zostaja i wtedy kolejna juz tak szybko nie przyjdzie...

"Czekajcie, a bedzie Wam dane"

bgn 07.06.2004 07:50

Cytat:

Napisany przez Igloo
witam
jak w temacie, nie wiem co kupić: bieliznę, biżuterię....???
bo kwiaty i jakieś małe słodkie conieco to wiadomo :)

a co byś powiedzial na polise ubezpieczeniowa na zycie - oczywiscie malzonki.
Male to, praktyczne i daje wiele do myslenia

Zetoxa 07.06.2004 07:48

skoro to pierwsza rocznica, to powinien być pierścionek z 1-karatowym brylantem, druga rocznica, 2-karatowy itd.

Igloo 07.06.2004 07:42

przecież piszę, że można a nie, że trzeba :D
jednak pozostawienie tego posta potencjalnie jest dla mnie niebezpieczne, np.: mloda wchodzi na forum i co widzi??? moje zapytanie co jej kupić!!! czy ty wiesz co by się działo??? ja nie wiem i nie chce wiedzieć :D

andrzejj9 07.06.2004 07:25

Usunac?!?! A wiedza dla potomnych? ;)

Igloo 07.06.2004 07:17

Wszystkim dziękuję pięknie za porady :piwo: :piwo: :piwo:
kupiłem ładne różyczki i koplecik bielizny. reakcja była prawidłowa :serdusz:

post można zamknąć lub usunąć :D

.::piotrek::. 03.06.2004 17:24

Wykwintna restauracja i kwiaty to by bylo cos, tylko zebys nie zalowal na nia kasy. ;)

andrzejj9 03.06.2004 16:38

Cytat:

Napisany przez Edwardo
jejku, a mnie sie nigdy nie przytrafilo zebym upatrzyl sobie kobiete i poprostu musial sie starac...
zawsze to jakos wychodzilo samo,niby nic a tu nagle idziemy sobie juz razem za reke...
a bo Milosci nie trzeba szukac, sama przyjdzie.do mnie przyszla... przyszlismy razem do siebie.poprostu wpadlismy na siebie :)

A wiesz, co ciekawe ja też nie... Tutaj zresztą tez nie. Tak, jak napisaleś, Milości nie trzeba szukać - przyjdzie sama. Tylko, że w tym wypadku, kiedy przyszła, ja nie potrafiłem jej zatrzymać...

marcinos 03.06.2004 16:32

No oczywiscie bielizna no i weekendowy wypad i zafundowac jej taki seks zeby Ci plecy zadrapala :P :rotfl:

Edwardo 03.06.2004 16:12

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wierzę :) Szkoda tylko, że tej, którą chciałbym w ramionach trzymać już od dłuższego czasu, niestety nie mogę...

jejku, a mnie sie nigdy nie przytrafilo zebym upatrzyl sobie kobiete i poprostu musial sie starac...
zawsze to jakos wychodzilo samo,niby nic a tu nagle idziemy sobie juz razem za reke...
a bo Milosci nie trzeba szukac, sama przyjdzie.do mnie przyszla... przyszlismy razem do siebie.poprostu wpadlismy na siebie :)

mr_spock 03.06.2004 13:51

Cytat:

Napisany przez Edwardo
chyba ze kobieta trzyma Ciebie, to Ty jestes jak ten kwiatek

^_^ ^_^

No, kaktus :P ;)

andrzejj9 03.06.2004 11:40

Cytat:

Napisany przez memorando
Andrzej...Kobiety są najmilsze najczulsze i..a szczególnie jak się trzyma kobiety w rączkach...to są jak te kwiatki.......:)

Edwardo 03.06.2004 10:10

chyba ze kobieta trzyma Ciebie, to Ty jestes jak ten kwiatek

^_^ ^_^

memorando 03.06.2004 07:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
...i prawdopodobnie jedna z najmilszych dla kobiet do otrzymania :)

Andrzej...Kobiety są najmilsze najczulsze i..a szczególnie jak się trzyma kobiety w rączkach...to są jak te kwiatki.......:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06.