![]() |
Cytat:
Mysle, ze bylaby to mila niespodzianka, spedzenie razem milego wieczoru, zamiast siedzenie w pracy :) Powodzenia i milej rocznicy :) |
Cytat:
Pozdro hjadę do pracy echg spać niedadzxą:) |
Cytat:
Najbardziej nieznosze, jak mi ktos daje kwiatka, figurke - np slonika, lub setna ramke na zdjecia, dlatago sam takich rzeczy nikomu nie ofiaruje. Moze ktos pomysl, ze jestem "niebardzo", ale ze swoja dziewczyna jestem ponad 1,5 roku, a kwiaty dostala odemnie tylko 1 raz - wole dawac cos praktyczniejszego :) |
Cytat:
yyy! podziwiam twoja dziewczyne... ja tam chcialbym dostwacam jakies bibeloty (kwiatki, aniolki, ramki) niz patelnie albo garnek. ale jaja ^_^ heheh ja swojej kobiecie dalem chyba juz z tysiac kwiatow... i zawsze sie cieszy na widok nastepnego. czemu? bo kobiety uwilbiaja dostawac kwiaty... innych nie znam :) |
Cytat:
ale tych bibelotow to nie cierpie. caly parapet tym tym zawalony, co jakis czas osowam prezenty po przedawnionych znajomosciach ;) a kwiaty to chyba najmniej praktyczna rzecz jaka istnieje... :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
chyba ze kobieta trzyma Ciebie, to Ty jestes jak ten kwiatek
^_^ ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jejku, a mnie sie nigdy nie przytrafilo zebym upatrzyl sobie kobiete i poprostu musial sie starac... zawsze to jakos wychodzilo samo,niby nic a tu nagle idziemy sobie juz razem za reke... a bo Milosci nie trzeba szukac, sama przyjdzie.do mnie przyszla... przyszlismy razem do siebie.poprostu wpadlismy na siebie :) |
No oczywiscie bielizna no i weekendowy wypad i zafundowac jej taki seks zeby Ci plecy zadrapala :P :rotfl:
|
Cytat:
|
Wykwintna restauracja i kwiaty to by bylo cos, tylko zebys nie zalowal na nia kasy. ;)
|
Wszystkim dziękuję pięknie za porady :piwo: :piwo: :piwo:
kupiłem ładne różyczki i koplecik bielizny. reakcja była prawidłowa :serdusz: post można zamknąć lub usunąć :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:44. |