![]() |
Cytat:
A powaznie to zobacz ile kosztuje Leuko Szafir, to znacznie drozsze od brylantu ;) |
Cytat:
Nie ma co na sile trzymac. Bo potem strupy na duszy zostaja i wtedy kolejna juz tak szybko nie przyjdzie... "Czekajcie, a bedzie Wam dane" |
Cytat:
a co byś powiedzial na polise ubezpieczeniowa na zycie - oczywiscie malzonki. Male to, praktyczne i daje wiele do myslenia |
skoro to pierwsza rocznica, to powinien być pierścionek z 1-karatowym brylantem, druga rocznica, 2-karatowy itd.
|
przecież piszę, że można a nie, że trzeba :D
jednak pozostawienie tego posta potencjalnie jest dla mnie niebezpieczne, np.: mloda wchodzi na forum i co widzi??? moje zapytanie co jej kupić!!! czy ty wiesz co by się działo??? ja nie wiem i nie chce wiedzieć :D |
Usunac?!?! A wiedza dla potomnych? ;)
|
Wszystkim dziękuję pięknie za porady :piwo: :piwo: :piwo:
kupiłem ładne różyczki i koplecik bielizny. reakcja była prawidłowa :serdusz: post można zamknąć lub usunąć :D |
Wykwintna restauracja i kwiaty to by bylo cos, tylko zebys nie zalowal na nia kasy. ;)
|
Cytat:
|
No oczywiscie bielizna no i weekendowy wypad i zafundowac jej taki seks zeby Ci plecy zadrapala :P :rotfl:
|
Cytat:
jejku, a mnie sie nigdy nie przytrafilo zebym upatrzyl sobie kobiete i poprostu musial sie starac... zawsze to jakos wychodzilo samo,niby nic a tu nagle idziemy sobie juz razem za reke... a bo Milosci nie trzeba szukac, sama przyjdzie.do mnie przyszla... przyszlismy razem do siebie.poprostu wpadlismy na siebie :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
chyba ze kobieta trzyma Ciebie, to Ty jestes jak ten kwiatek
^_^ ^_^ |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |