![]() |
Przed nałożeniem plastra dobrze jest wydezynfekować. Do tego celu można użyć wodę utlenioną, ale lepiej może spirytys.
Tylko Panowie, no i Pani, pamiętajcie - dezynfekujemy brodę nie gardło! :D :D :D Miłego dnia |
Cytat:
P.S. czy ktorys z was probowal depilacji???? nic przyjemnego...:D :D |
Witam !
Ja narazie tesh sie nie gole - !!! - ale cos czuje ze za jakis rok trza bedzie zaczac / heh narazie nie ma co golić;) / Mam dylemat co zaznaczyć - nie gole sie / opcja dla Kizia - jak widac nie tylko;) / czy nie brac wogóle udziału w ankiecie;) Pozdrówka;) :cool: |
Cytat:
Always Coca cola |
Cytat:
|
cóż ja sie nie golę a jak już to niezwykle rzadko.
jeśli chodzi o zarost to niniejsze zdjęcie jest w miarę reprezentatywne, zaś stan niebardzo... najważniejsze że się wtefy świetnie bawiłem :zeby: zdjęcie |
ooo staaaary... przemas - jak ja gram z toba w q3 to powiedz ze wygladasz lepiej... jak cie sie usta same ukladaja w okrzyk bojowy "kuuuuuuu#%^$A!!!!!!!"
ja strzyge brodke, reszta - nie golona zbyt czesto rosnie powoli wiec tylko norzyczkami przytne - ale was juz trzeba zgolic.. :D |
Cytat:
Przemas - widze, ze impreza byla przednia 8) |
Cytat:
No !! głos oddany> PS: Moze wszyscy wstawimy tutaj swoje zdiecia - takie dziwne ??;) |
ja sie gole raz/miesiąc :) (na tyle każe mój wiek :) )
hmm ...śpiewac :) jeszcze o tym nie myślałem :)zamało wprawiony jestem :) hehe |
a ja nic nie nucę tylko rano zależnie od klimatu zapuszczam sobie do golenia albo Slayer "Postmortem" lub "Hell awaits" albo Sisters of Mercy "under the gun" , "Ribbons" lub "More"
i zaprawdę powiadam Wam że nic lepiej nie ładuje aqmulatorów niż ta muza tylko ostrożnie z narzędziami do golenia / nie raz zacinałem się na wysokości skroni :) ale Anioły pragną krwi co już stwierdzono dawno temu... a i nie czas ani nie miejsce by ten ważki problem rozstrząsać 8) weeekender mode on :) jak ja to lubię :) narka |
Ja tam nic nie nuce... Jak narazie jeszcze sie na tym koncentruje :D:D
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
jestem wtedy maksymalnie skupiony^_^ |
Cytat:
Gdzie winowajca... my go dorwiemy... Krew za krem (forum wiaze) :D:D:D:D |
poszedlem bronic honoru rodziny i coz
sily byly przewazajace hahahahahah Dzieki Zbignieff za wsparcie, ale to bylo przed wakacjami:cisza: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:23. |