Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.11.2003, 20:12   #1
/\/\cDrive
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
 
Avatar użytkownika /\/\cDrive
 
Data rejestracji: 19.05.2003
Lokalizacja: San Andreas
Posty: 686
/\/\cDrive zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question Co powiecie o Wormsach 3d??

Grałem w Armagedony i inne części i powiem że mi sie ta gra podoba(choć stycznośi z 3d'kami nie miałem). A co wy powiecie o tej grze, czyli o 3d'kach??. Według IG na moim sprzęcie ta gra jeszcze ruszy, bo chciałem se w nią pograć. Wypowiedzcie sie o niej i powiedzcie czy ruszy na moim kompie(konfig jest z moim profilu), bo według info z IG ruszy mi.
__________________
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta
HAVE A NICE DAY
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.


Ostatnio zmieniany przez /\/\cDrive : 06.11.2003 o godz. 20:15
/\/\cDrive jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.11.2003, 20:18   #2
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Y@nkee_PL
 
Data rejestracji: 18.11.2002
Lokalizacja: Zielona Góra
Posty: 4,776
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no ja moge powiedziec tylko tyle, ze..........


........... jeszcze w to nie gralem

ale licze na to ze nie dlugo zagram i bede mogl przy tym niezle sie bawic
ale to tylko grajac np. z siora (umie w to grac)
z kompem to nie to samo

Pozdro.
__________________
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore
yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore...

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.11.2003, 20:42   #3
woitas
αρχή
 
Avatar użytkownika woitas
 
Data rejestracji: 16.06.2001
Lokalizacja: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Posty: 4,907
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
nooo tak. to wiele wyjasnia...
__________________
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
pozdrawiam

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.11.2003, 20:42   #4
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Smartek
 
Data rejestracji: 20.10.2002
Lokalizacja: Łódź
Posty: 8,845
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
ja juz mam od jakiegos czasu.. i musze powiedziec, ze sie zawiodlem, jesli ktos nie gral w poprzednie czesci moze mu sie spodobac, ale przez "trojwymiarowosc" 3d stracilo swoj klimat "wormsowaty" ... szkoda..., do tego dziwne sterowanie jakies?
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.11.2003, 20:51   #5
artoor
Forumator
 
Avatar użytkownika artoor
 
Data rejestracji: 21.11.2001
Lokalizacja: Częstochowa
Posty: 719
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Co powiecie o Wormsach 3d??

Cytat:
/\/\cDrive napisał(a)
Grałem w Armagedony i inne części i powiem że mi sie ta gra podoba(choć stycznośi z 3d'kami nie miałem). A co wy powiecie o tej grze, czyli o 3d'kach??. Według IG na moim sprzęcie ta gra jeszcze ruszy, bo chciałem se w nią pograć. Wypowiedzcie sie o niej i powiedzcie czy ruszy na moim kompie(konfig jest z moim profilu), bo według info z IG ruszy mi.
Heh... wlasnie sciagnalem ripa torrentem 80 - pare mega po rozpakowaniu 540... no coz moge powiedziec... stopien trudnosci jest nieco wiekszy od wczesniejszych wersji... pytacie o ile jest trudniejszy wiec odpowiadam - o jeden dodatkowy wymiar Ogolnie co do wymagan to u Ciebie wszytsko sie zgadza z zalozeniami producenta (moze z malym podkreceniem proca do 800) a dokladniejsze info cytuje:

"Minimum System Requirements
Microsoft&reg; Windows&reg; 98, Me, 2000 or XP (95 / NT are unsupported)
800 MHz Intel&reg; Pentium&reg; III or AMD Athlon™ processor
256 MB System RAM
8 x CD-ROM / DVD-ROM drive
32 MB hardware accelerated video card with 100% OpenGL&reg; 1.4 compatibility
Sound card with 100% DirectX&reg; 9.0a compatibility
1.4 GB Hard Drive Space
Microsoft Windows 100% compatible keyboard and mouse

Recommended System Requirements
1 GHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor or faster
512 MB System RAM
16 x CD-ROM / DVD-ROM drive
64 MB hardware accelerated video card with 100% OpenGL 1.4 compatibility
3D Sound card with 100% DirectX 9.0a compatibility
Network connection for LAN play
56 Kbps modem or faster Internet connection for Wormnet play via GameSpy Arcade&reg;
6 button, 4 axis game pad with 100% DirectX 9.0a compatible driver (Optional)"
__________________
"Jeśli uczysz się od innych, ale sam nie pomyślisz - to najczystsze oszołomstwo;
Jeśli myślisz, ale nie uczysz się od innych - to może być dla Ciebie wręcz niebezpieczne."

/ Konfucjusz /
artoor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.11.2003, 21:05   #6
lopus
WeldMaster
 
Avatar użytkownika lopus
 
Data rejestracji: 16.08.2001
Posty: 1,246
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja ci powiem ,że to jest tak jak z Lemmingami-(nie wiem czy pamiętasz):platformówka była ok ale 3d juz nie to.Tak samo z wormsami,grałem tylko w demo i nie podoba mi sie.Przeciez ta gra bazuje na scorchu-czyli na pomysle i prostocie (grywalnosc),a tutaj widze przekombinowanie.
lopus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.