![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Je czekałem na opowiedz (email) średnio 3-4 dni :) faktycznie ciagnie sie to.... |
Cytat:
Z brakiem kompatybilności softu spotkałem się tylko w przypadku Thunderbirda. Udało się to rozwiązać instalując wersję 2.0. Problemy ze sterownikami również nie są zbyt męczące i da się je rozwiązać instalując wersję dla XP. |
tylko jest jedna sprawa :D
czy wog***243;le warto kupi***263; viste :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rozumiem że jeśli wykorzystam kupon i wykonam upgrade, to win XP stanie się nielegalny?
czy będzie można używać XP i Viste? (w co wątpie :> ) |
Cytat:
Patrząc na ceny OEM wychodzi prawie na to samo. Tyle, że nie wiadomo dokładnie kiedy system za kupony trafi do Ciebie. Z tego co wiem to wysyłka ma się zacząć pod koniec stycznia/początek lutego, ale to nic pewnego. |
A kto się orientuje ile kosztuje na ten kupon upgrade z Win XP HE na Vista Home Premium ?
Może lepiej poczekać na Viste, bo się okaże że wyjdzie taniej ? |
Wychodzi, ***380;e business kosztuje tyle co XP Pro,
ja tam jestem dalej zadowolony z tej promocji bo mam okazje "wymieni***263;" mojego Home na wersje Pro + dostaje extra viste za ~49pln Tak problem***243;w by***322;o troch***281; ale w sumie juz je przeszli***347;my, s***261; za nami, wi***281;c je***347;li to ju***380; fakt dokonany to mo***380;na powiedzie***263;, ***380;e by***322;o warto... Troch***281; potu i 50pln a 500pln w kieszeni... |
Podświadomie czułem, że nie ma co pakować się w te kupony.
http://atj.net.pl/index.php?cPath=19...08769612fd3d1a Poniżej cytat z oferty sklepu razem z cenami. Cytat:
Pomijam tutaj aspekt cenowy (XP kosztuje 522 zł a wysyłka Visty za kupony 50 zł) bo różnica jest mała. Natomiast pytam się po było tyle zamieszania i problemów z tym związanych. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:40. |